Woom 4 lastenpyörä 20" - Anniversary Red - Onnipyörä

Woom 4 lastenpyörä 20″ – Anniversary Red

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

529 

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla "Tilauksen kommentit" -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Innovatiivinen ja ultrakevyt 20″ Woom 4 -lastenpyörä on suunniteltu noin 6 – 8 vuotiaille ja 115 – 130 cm pituisille. Matalin istuinkorkeus (jalan sisämitta) 48cm, korkein 60cm. Pyörän mukana 1 x 5 mm kuusioavain sekä 15 mm jakoavain.

Woom 4 esittelee lapset vaihteiden vaihtamisen maailmaan. Pyörän seitsemän vaihdetta yhdistettynä helppokäyttöiseen kiertokahvaan laajentavat pyörän käyttömahdollisuuksia ja lisäävät lapsen liikkuvuutta. Haluaapa lapsi ajaa pyörällä metsään tai mäkiä ylös – Woom 4 vaihteiston tuoma uusi vapaus tekee pidemmistä seikkailuista kahdella pyörällä lastenleikkiä. Pyörän V-jarrut ovat helppokäyttöiset ergonomisten jarruvipujensa ansiosta ja niiden ulottuvuus on helposti säädettävissä. Jarruvivut vaativat vain vähän voimaa pysäyttääkseen pyörän turvallisesti.

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

Valmistettu kevyestä, korkealaatuisesta AA 6061 alumiinimateriaalista. Geometrisesti suunniteltu 20" pyörillä ketterä ja helppo käsitellä. Matala sisäänkäynti, matalampi istuma-asento ja anteeksiantava . Ohjausgeometria tarjoavat hallinnan ja mukavuuden. woom LEGGIE -jalusta esiasennettuna.

Etuhaarukka

Kevyt yksikroinen haarukka alumiinista. 1″ akseli. Suuri kulkukulma helpottaa käsittelyä.

Eturatas

Kapea leveä eturatas 28 hammasta

Vaihteisto

microSHIFT M21SS takavaihtaja tai SRAM (komponenttipulasta johtuen voi olla jompi kumpi)

Vaihdevipu

7 nopeutta. microSHIFT MS29 twist-vaihde tai SRAM 8-vaihdetta (komponenttipulasta johtuen voi olla jompi kumpi)

Polkimet

Kapeat, tasaiset muovipolkimet

Jarrut

Kaksi itsenäisesti toimivaa V-jarrua, joiden jarrutusteho on sovitettu lapsille. Jarruvivut ovat ergonomisesti sovitettuja, säädettäviä ja sopivat lasten käsiin. Laadukkaat Jagwire-kaapelit vähentävät kitkaa ja toimivat tasaisesti.

Rengas

20 x 1,4″ Schwalbe Little Joe taittorenkaat – woom edition. Laadukkaat, kevyet renkaat takaavat alhaisen vierintävastuksen ja maksimaalisen pidon. Schrader (autotyyppiset) venttiilit. Heijastava raidoitus renkaan kyljessä takaa optimaalisen näkyvyyden myös heikossa valaistuksessa.

Ohjaustanko

Leveät, ergonomisesti mukautetut, kevyet alumiinitangot tarjoavat enemmän hallintaa. Hiekkapuhallettu ja mustaksi anodisoitu. Leveys: 54 cm.

Ohjainkannatin

Taotusta alumiinista valmistettu kevyt varsi. Säädettävä korkeus ja ulottuvuus tarkoittaa, että vartta voidaan säätää optimaaliseen ajoasentoon lapsen kasvaessa. Ohjaustanko kiinnitetty kahdella puristimella ja kiinnitetty kahdella 5 mm kuusiopultilla. Integroitu kuulokkeen pultti mahdollistaa helpon puristussäädön.

Satula

Ergonomisesti suunniteltu lapsen lantiolle sopivaksi. Myrkytön. Sivusuojat seiniin nojautumiseen.

Satulaputki

Anodisoitua alumiinia, pikakiristin

Woom 4 lastenpyörä 20″ – Anniversary Red

529 

Osta