MultiCycle Legacy High sähköpyörä - Onnipyörä

MultiCycle Legacy High sähköpyörä

Kaupunkipyörät, Retkipyörät

MultiCycle

4 499 

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

MultiCycle Legacy EMB on näyttävä hihnavetoinen sähköhybridipyörä. Pyörän varustelu on huippuluokkaa, sisältäen joustokeulan, tukevan seisontatuen, lokasuojat, takatelineen, ketjusuojat, ajovalot. Ensiluokkaiset ja hyvin varustellut sähköpyörät sopivat laatua ja mukavaa ajoa arvostavalle pyöräilijälle! Suuren akun ansiosta pyöräilet sähköavustuksen kanssa pitkiäkin matkoja. Pyörässä on on ketjujen sijasta hihna. Hihna ei veny ja pyörä on hiljaisempi ja kestävämpi.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Multicycle 500 Wh

Alaputkeen integroitu akku

Moottori
Shimano Steps E6100

Tehokas ja kevyt keskimoottori, joka mahdollistaa optimaalisen voimansiirron mahdollisimman pitkää ja mukavaa ajoa varten.

Tekniset tiedot

Akku

Multicycle 500 Wh

Moottori

Shimano Steps E6100

Runko

Kevyt alumiinirunko

Etuhaarukka

SR Suntour Mobie 25

Jarrut

Shimano Alfine hydrauliset levyjarrut

Rengas

Vredstein Perfect Tour 47-622

Ohjaustanko

Multicycle trekking

Etuvalo

Busch & Muller IQ-X

Takavalo

Spanninga Pimento

MultiCycle Legacy High sähköpyörä

4 499 

Osta