Woom 3 lastenpyörä 16" - Keltainen - Onnipyörä

Woom 3 lastenpyörä 16″ – Keltainen

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

449 

Hinta yhteensä
Tilattavissa tai noudettavissa yhteensä 36 kpl

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Innovatiivinen ja ultrakevyt 16″ tasapainopyörä, joka on suunniteltu 4 vuoden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille. Ikä 4 – 6 vuotta, pituus 41 – 47″. Paino 6 kg. Mukana 1 x 5 mm kuusioavain sekä 15 mm jakoavain.

Kaikki myymämme pyörät kootaan ammattilaisen toimesta ja niihin tehdään luovutushuolto. Tuotekuva on viitteellinen, eikä kaikkien osien osalta välttämättä vastaa toimitettavaa pyörää. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

Valmistettu kevyestä, laadukkaasta AA 6061 -alumiinista, jossa on putkia. Matala sisäänkäynti, matala istuma-asento, pitkä akseliväli ja anteeksiantava ohjausgeometria maksimoivat vakauden ja tasapainon. woom LEGGIE Kickstand esiasennettu jarru. Superkevyt varsi taotusta alumiinista. 40 mm / +15°. Polviystävällinen: ei ulkonevia pultteja integroidun ohjaustangon kiinnitysrakenteen ansiosta. Ohjaustanko kiinnitetty karaan 5 mm kuusiopultilla.

Etuhaarukka

Kevyt yksikroinen haarukka alumiinista. 1″ akseli. Suuri kulkukulma helpottaa käsittelyä.

Eturatas

18 hammasta

Polkimet

Kapeat, tasaiset muovipolkimet.

Jarrut

Kaksi itsenäisesti toimivaa V-jarrua, joiden jarrutusteho on sovitettu lapsille. Jarruvivut ovat ergonomisesti sovitettuja, säädettäviä ja sopivat pienille käsille. Laadukkaat Jagwire-kaapelit vähentävät kitkaa ja toimivat tasaisesti. Värikoordinoidut jarrut antavat lapsille mahdollisuuden oppia, mikä vipu kytkee minkäkin jarrun.

Rengas

Schwalbe Little Joe 16" x 1,4" – woom-versio. Kevyet renkaat tarjoavat runsaasti iskunvaimennusta, alhaisen vierintävastuksen ja maksimaalisen pidon. Schrader (autotyyppiset) venttiilit. Heijastava raidoitus renkaan kyljessä takaa optimaalisen näkyvyyden myös heikossa valaistuksessa.

Ohjaustanko

Leveät, ergonomisesti mukautetut ja kevyet alumiinitangot tarjoavat enemmän hallintaa. BMX-tyyliset korkeat tangot maksimaaliseen säädettävyyteen. Hiekkapuhallettu ja mustaksi anodisoitu. Kädensija halkaisijaltaan 19 mm, sopii hyvin pienillekin käsille. Leveys: 50 cm.

Ohjainkannatin

Pakotettua alumiinia – 40mm – +15°, ei ulkonevia pultteja tms.

Satula

Ergonomisesti suunniteltu lapsen lantiolle sopivaksi. Myrkytön. Sivusuojat seiniin nojautumiseen.

Satulaputki

Anodisoitua alumiinia, pikakiristin

Sallittu kokonaispaino

60 kg

Woom 3 lastenpyörä 16″ – Keltainen

449 

Osta