Myynti

Myynti

Laadukkaat sähköpyörät sekä sähköpotkulaudat

Me myymme/edustamme Onnipyörässa useita maailmalla tunnettuja ja ennenkaikkea laadukkaita sähköpyörä merkkejä. Valikoimistamme löytyy mm. Tunturi, Haibike, Winora, Ghost, Helkama, RockMachine, Rieju, Electra, Fantic, Fischer, Frappe, HNF Nikolai hihnavedolla, Kross, Madison, Superior sekä Lapierre.

Lisäksi löytyy erilaisia tavarankuljetus sekä ns. pitkäperäpyöriä mm. Tern ja Christiania Bikes. Taittopyöristä edustamme GoCycleä sekä sähköttömänä maailman tunnetuin sekä myydyin taittopyörä jo kulttiasemaan noussut Brompton.

Lisäksi haluamme palvella myös perheen pienimmät, joten siihen kategoriaan valikoimissamme on myös maailmalla laajaa suosiota ja todella pientäkin yksityiskohtaa myöden turvalliseksi valmistettu Itävältalainen lastenpyörä Woom. Siihen löytyy kokoja aina potkupyörästä 26 tuumaiseen nuorisopyörään ja tietenkin useilla eri väreillä.

Sähköpotkulaudoissa edustamme seuraavia merkkejä: Xiaomi, Segway-Ninebot sekä Unagi. Huollamme kuitenkin kaikkia mahdollisia muitakin merkkejä mahdollisuuksien mukaan niin potkulaudoissa kuin pyörissäkin.

Meiltä myös huollot, tarvikkeet ja lisävarusteet

Tarvikkeita löytyy moneen lähtöön reilusti. Erilaisia pyöräilylaukkuja mm. Ortlieb sekä Targus, joilta löytyy paljon reppuja ja sivulaukkuja.

Lukoista edustamme tietenkin myös vain laatua ja siihen tarjoamme mm. seuravat merkit, Abus, AXA sekä Kryptonite.
Valoja pimeään aikaan ja miksei valoisaan aikaankin monia vaihtoehtoja mm. Lezyne, AXA sekä Blackburn.

Ja kun lähdet matkalle, ja haluat yhden tai kaksi pyörää mukaan Matkaan, niin meiltä tietenkin Thulen laadukas teline. Peräkoukkuun kiinni ja pyörät kyytiin.

Myös lapset kulkee mukavasti sähköpyörän kyydissä varsinkin kun lastenistuimena toimii meidän valikoimistamme löytyvät Thule tai Hamax.

Pyöräilykypärät

Koska turvallisuus pitää huomioida aina pyöräillessä, niin muista näkyä ja ennenkaikkea myös suojata itsesi. Pää on aina se kaikkein tärkein. Kypäriä on moneen lähtöön, monessa myös MIPS-ominaisuus. Merkit ovat Bell, Giro, Lazer, Nutcase, Poc sekä Woom.

Nutcase kypärä

Lisävarusteet

Tietenkin tee se itse miehille ja naisllle löytyy myös paljon työkaluja sekä voiteluaineita pyöriin mm. ParkTool, Shimano sekä Fuchs.

Renkaita huippumerkeiltä sekä kesään että talveen ja tietenkin myös asennettuina mm. Schwalbe, WTB, Continental, Michelin, Suomi Tyres, Vittoria ja paljon myös muita. Lisäksi löytyy paljon koreja(XLC, Atran, Racktime), satuloita(Selle Royal),lokasuojat(SKS, Polisport). Voimansiirroissa tietenkin yleisimmät eli Shimano sekä Sram.

Valikoimistamme löytyy lähes kaikki mahdolliset varaosat scootteihin mm. ulko-ja sisärenkaat sekä myös täyskumirenkaat.

Ja kaikkea mitä tarvitset ja hyllystä ei löydy niin olemme valmiit tilaamaan mikäli sellainen on mahdollista. Sama koskee huoltoa, olemme valmiit ottamaan huoltoon pyörän kuin pyörän koska luotamme osaamiseemme.
Ennen kaikkea sähköpyörissä osaaminen on huippuluokkaa.

Palvelemme laadukkaasti ja iloisesti joka päivä, yhdessä löydämme varmasti juuri sinulle oikean ratkaisun. Ratkaisut löydetään myös isommille kokonaisuuksille esim. yrityksille.

Myynti

Mika Sevón - Sähköpyöräkauppias

Sähköpyöräkaup­pias
Mika Sevón
050 404 1040
mika@onnipyora.fi

Tomi Kotiranta - Sähköpyöräkauppias

Sähköpyöräkaup­pias
Tomi Kotiranta
044 096 1161
tomi@onnipyora.fi

Olli Merilahti

Myynti
Olli Merilahti
040 821 2320
olli@onnipyora.fi

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Osamaksu onnistuu Resurs Bank osamaksulla, Nordean joustoluotolla tai Tuohella.