Woom OFF 5 24" lasten maastopyörä - Onnipyörä

Woom OFF 5 24″ lasten maastopyörä

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

899 

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla "Tilauksen kommentit" -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Alumiinirungolla sekä vahvalla ja kestävällä hiilikuituhaarukalla varustettu Woom OFF 5 on kestävä, superkevyt lasten/nuorten maastopyörä 125 – 145 cm pituisille, 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille kuskeille. Woom OFF 5 maastopyörän kevyen rakenteen ansioista kuski selviytyy nousuista helposti ja pyörän kevyt rakenne yhdistettynä hyraulisiin levyjarruihin ja lapsiystävällisiin jarruvipuihin sekä ergonomisesti muotoiltuihin kädensijoihin takaavat äärimmäisen hyvän jarrutusvoiman kovissakin laskuissa ilman pelkoa pienten sormien väsymisestä.

Tarkka SRAM X5 -voimansiirto ja sen yhdeksän vaihdetta tarjoavat monipuolisen vaihdealueen edessä olevan 28-hampaisen eturattaan ja takana olevan 11–34-kasetin ansiosta. Helppokäyttöisellä liipaisinvaihteella vaihteiden vaihtaminen on sujuvaa sekä kevyttä lasten peukaloille.

Matalin istuinkorkeus (jalan sisämitta) 60 cm, korkein n. 70cm. Pyörän paino 8,6 kg.

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

Ultakevyt alumiinirunko

Etuhaarukka

Kevyt ja vahva hiilikuituhaarukka

Eturatas

28 hammasta

Vaihteisto

Sram X5 vaihteet, 9 vaihdetta

Vaihdevipu

SRAM liipaisinvaihtaja

Jarrut

Hydrauliset levyjarrut

Rengas

Schwalbe Rocket Ron 24″ x 2,35″ maastorenkaat

Woom OFF 5 24″ lasten maastopyörä

899 

Osta