Woom OFF AIR 6 26" nuorten maastopyörä - Onnipyörä

Woom OFF AIR 6 26″ nuorten maastopyörä

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

1 049 

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla "Tilauksen kommentit" -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Uuden sukupolven nuorten maastopyörä Woom OFF AIR 6 tarjoaa yli 10-vuotiaille ja 140-165 cm kuskeille superkevyen ja kestävän etujousitetun maastopyörän, joka takaa loistavan pidon sekä hallinnan ja tarjoaa loputtomasti hauskan pitoa erilaisilla maastopoluilla. Pyörän herkkä, säädettävä sekä lukittava joustokeula 90 mm joustomatkalla, tehokkaat levyjarrut, perhmeästi vahtuvat SRAM vaihteet ja pitävät maastorenkaat varmistavat, että kyyti maastossa voi olla hurjaa turvallisuudesta tinkimättä.

Maastopyörän joustohaarukka on säädettävissä ajajan painon mukaan ja etujousituksen ansioista ajomukavuus ja maastopyörän hallinta säilyy hyvänä kuoppaimmassakin maastossa. Ilmakeulan alkujouston herkkyys on verraton jousitoimisiin haarukoihin verrattuna ja säädettävän paluuvaimennuksen ansiosta haarukka voidaan virittää tarkasti mihin tahansa maastoon ja olosuhteisiin sopivaksi. Haarukassa on lisäksi lukitustoiminto, joka käytännössä poistaa jousituksen käytöstä kun sille ei ole tarvetta. Woom OFF AIR 6 lasten maastopyörä tarjoaa kuskilleen täydellistä hauskanpitoa poluilla ja nopeampaa ajoa mäkisessä maastossa.

Matalin istuinkorkeus (jalan sisämitta) 65 cm ja n. 75cm. Pyörän paino 11,2kg.

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

Ultakevyt alumiinirunko

Etuhaarukka

Herkkä, ilmatoiminen 90mm joustava etuhaarukka, joka on suunniteltu nimenomaan kevyemmille kuskeille, 1″ – 1 1/8″ baby taper shaft, 100 x 15 mm läpiakseli

Eturatas

29 hammasta

Vaihteisto

Tarkka ja helppohoitoinen SRAM X5 vaihteisto on varmatoiminen ja helppo käyttää. 9 vaihdetta on suunniteltu suurelle välitykselle ja 28 eturatas yhdessä 11-32 takakasetin kanssa on täydellinen yhdistelmä mtb-ajoon.

Vaihdevipu

SRAM liipaisinvaihtaja

Polkimet

Tasaiset polkimet kuituvahvistettu nailon nastoilla

Jarrut

Hydrauliset levyjarrut, Promax, 140/140mm jarrulevyt

Rengas

26″ 57-559 / 26 x 2.25″ Schwalbe Rocket Ron ulkorenkaat yhdessä ADDIX SPEED kumiseoksella

Ohjaustanko

600mm leveä, 20mm nousua, ergonomisesti muotoiltu ja kevyt, hiekkapuhallettua ja hopea-anodisoitua alumiinia

Ohjainkannatin

Pakotettua, CNC—koneistettua alumiinia, pituus 50 mm

Satula

Ergonomisesti lasten lantiolle suunniteltu ja muotoiltu

Satulaputki

27.2 x 250 mm, anodisoitua alumiinia, korkeussäädön merkit.

Woom OFF AIR 6 26″ nuorten maastopyörä

1 049 

Osta