Työsuhdepyörät - Onnipyörä

Työsuhdepyörät

Työsuhdepyörät

Työsuhdepyörä on vuoden 2021 verotusmuutoksen mahdollistama etuus, jolla työnantajalla on mahdollisuus tarjota työntekijälle sähköavusteinen tai perinteinen polkupyörä verovapaana työsuhde-etuna 1200 euroon vuodessa (100 € / kk) saakka joko osana palkkaa tai palkan päälle. Nimestään huolimatta työsuhdepyörää ei ole tarkoitettu vain työmatkoilla käytettäväksi, vaan työntekijä saa käyttää pyöräänsä vapaasti haluamallaan tavalla myös vapaa-ajallaan.

TyösuhdepyörätTyösuhdepyörä on verovapautensa ansioista erittäin houkutteleva etu niin työntekijälle kuin työnantajalle, sillä molemmat hyötyvät taloudellisesti työsuhdepyöräedusta. Työnantajalle edun tarjoaminen on varsin edullinen ja vaivaton tapa edistää työntekijöiden hyvinvointia ja terveyttä sekä osoittaa arvostusta työntekijöitä kohtaan ja samalla ilmoittautua mukaan ilmastotalkoisiin. 

Työnantaja säästää palkan sivukuluissa ja yhteisöverotuksessa, kun taas työntekijän verotettavan tulon pienentyessä työntekijä voi tilata itselleen edun arvon verran pienemmän verokortin. Työsuhdepyöräedun kautta työntekijä pystyy näin hankkimaan sähköpyörän edullisemmin kuin suoraan liikkeestä itse ostamalla ja työnantaja saa rahallisen hyödyn lisäksi henkisesti sekä fyysisesti paremmin voivia, tehokkaampia ja yritykseen paremmin sitoutuneita työntekijöitä.

Käytännössä etu toimii siten, että työnantaja antaa ostamansa tai leasingsopimuksella hankkimansa polkupyörän työntekijän käyttöön. Työntekijä voi valitsemansa pyörän lisäksi sisällyttää pyöräpakettiin myös erilaisia lisätarvikkeita kuten lukot, valot, nastarenkaat sekä pyöräilykypärän.

Kiinnostaako työsuhdepyörä?

Kiinnostaako työsuhdepyörä, mutta et tiedä miten edetä asiassa? Jätä yhteystietosi alla olevaan kenttään, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sähköpyörän leasingsopimus kauttamme yrityksille ilman välikäsiä

Asioidessasi suoraan kanssamme on asiointi helppoa ja vaivatonta. Olemme vastuussa suoraan kaikista myymistämme tuotteista.

Pystymme tarjoamaan yksilölliset palvelut isoille ja pienille yrityksille sekä kaupungeille ja kunnille.

Leasingsopimus jopa 48 kuukaudeksi!

Kauttamme on mahdollista tehdä leasingsopimus sähköpyörälle 12-48 kuukaudeksi.

Lisäksi toimimme kumppanina useiden eri yritysten kanssa, jotka tarjoavat leasingpalveluita suoraan yrityksille.

Yhteistyökumppaneitamme työsuhdepyörien osalta ovat mm. GoByBike, Etufillari, FleetBike, EpassiBIKE, Oomi ja Vapaus. Teemme yhteistyötä myös monien muiden eri työsuhdepyöriä tarjoavien yritysten ja palveluiden kanssa. Kysy lisää!

Myös sähköpyörien vuokrausta harkitsevia yrityksiä kehotamme olemaan rohkeasti yhteydessä, niin räätälöidään juuri teidän yritykselle sopiva paketti.

Sähköpyöräleasing Turku, Helsinki, Lappeenranta - Onnipyörä

Asian eteneminen

  1. Ota meihin yhteyttä
  2. Katsotaan ja kokeillaan tarpeeseen sopivimmat vaihtoehdot ja sovitaan yhdessä pyörät ja mallit
  3. Tehdään leasingsopimus (Grenke)
  4. Pyörien luovutuksen yhteydessä selkeä opastus pyörän käyttöön liittyen

Räätälöimme jokaisen sopimuksen juuri kunkin yrityksen tarpeen mukaan. Leasingsopimukseen voidaan myös lisätä kaikki sopimuskauden huollot ja tarvittavat kuluvat varaosat sekä mahdolliset pyörään tarvittavat lisätarvikkeet (lukot, valot, kypärät yms.) Kaikkiin leasingsopimuksiimme kuuluu lisäksi myös vakuutus (omavastuu 150 €).

Ei ole helpompaa tapaa hankkia työsuhdepyörää, eikä myöskään huolettomampaa tapaa liikkua töihin.

Käyttöönottokoulutus

Pidämme jokaiseen myymäämme pyörään aina tarkan käyttöönottokoulutuksen henkilökohtaisesti. Käyttöönottokoulutuksella varmistamme, että pääset helposti alkuun ja kiinni sujuvaan arkeen uuden sähköpyöräsi kanssa. Koulutuksen yhteydessä saat myös hyviä vinkkejä sähköpyörän omistamiseen, huoltamiseen sekä muihin huomion arvoisiin asioihin liittyen.

Hyödyt työnantajalle

Työsuhdepyöräetu on nykyaikainen ja houkutteleva etu työntekijöille ja loistava vaihtoehto perinteisemmille työsuhde-etuuksille. Työsuhdepyöräedun tarjoamisesta on myös yritykselle itselleen monia erilaisia hyötyjä:

Taloudellinen hyöty: Työsuhdepyöräedun tarjoaminen tuo työnantajalle säästöjä palkan sivukuluissa ja sähköpyörän hankintahinta tai leasing-sopimuksen kulut voidaan vähentää yhteisöverotuksessa.

Työsuhdepyöräetu lisää yrityksen vetovoimaa ja kilpailukykyä työnantajana työmarkkinoilla.

Kannustaa työntekijöitä aktiiviseen ja liikkuvaan elämäntapaan.

Säännöllinen liikunta parantaa työtekijöiden henkistä sekä fyysistä hyvinvointia ja paremmin voivat työntekijät ovat tehokkaampia ja tuottavampia. Lisääntynyt säännöllinen liikunta vaikuttaa usein myös laskevasti sairauspoissaolojen määrään. 

Sitouttaa työntekijöitä paremmin yritykseen.

Sähköpyörä on usein omaa autoa tai julkisia liikennevälineitä nopeampi ja joustavampi tapa liikkua kaupungissa. Työsuhdepyöräedun tarjoaminen auttaa työntekijöitä välttämään työmatkaliikenteen ruuhkia ja saapumaan paremmin ajallaan töihin.

Työsuhdepyöräetua tarjoamalla yritys edistää kestävää liikkumista ja ympäristövastuullisuutta.

Pyöräily voi muodostaa työpaikalle pyöräilystä innostuneiden työntekijöiden yhteisön ja lisätä sosiaalista vuorovaikutusta työyhteisössä

Ensihuolto sisältää: kiekkojen rihtaus, napojen tarkistus ja säätö, jarrujen ja vaihteiden säätö, eturattaiden ja takapakan kiristys, ohjainlaakerin tarkistus kampien tarkistus, keskiön tarkistus, polkimien tarkistus, ketjun voitelu, pulttien ja muttereiden kiristys, sähköosien tarkistus ja järjestelmän ohjelmistopäivitys.

Hyödyt työntekijälle

 

 

Työsuhdepyöräedulla säästät sähköpyörän hankintakuluissa jopa 20–35 %.
Työsuhdepyörä on verovapaa etu 100 euroon asti kuukaudessa. Vaikka bruttopalkkasi pienenee edun arvon verran, on vaikutus nettopalkkaan keskituloisella suomalaisella vain noin 60 euron luokkaa.

Taittamalla työmatkasi sähköpyörällä säästät polttoainekuluissa ja pysäköintimaksuissa tai vastaavasti julkisen liikenteen lippujen hinnoissa.

Sähköpyöräily on varsinkin kaupunkialueilla erittäin joustava liikkumistapa ja usein henkilöautoa tai julkista liikennettä nopeampi tapa päästä perille. Pyörällä vältät helposti työmatkaliikenteen ruuhkat, eikä parkkiruudun etsintään kulu enää aamuisin aikaa.

Pyöräilyn lisäämisellä vähennetään liikenteen aiheuttamia päästöjä sekä saasteita ja näin edistetään kestävää kehitystä sekä taistelua ilmastonmuutosta vastaan.

Yksi suurimmista työsuhdepyöräedun hyödyistä on kuitenkin sähköpyöräilystä saatavat terveysvaikutukset. Säännöllinen pyöräily auttaa painonhallinnassa, kehittää kestävyyttä sekä parantaa sydän -ja verenkiertoelimistön kuntoa. Fyysisen aktiivisuuden lisääminen parantaa lisäksi henkistä hyvinvointia ja on tehokas tapa vähentää stressiä sekä kohentaa yleistä mielialaa.

Siirry verkkokauppaan
Ensihuolto sisältää: kiekkojen rihtaus, napojen tarkistus ja säätö, jarrujen ja vaihteiden säätö, eturattaiden ja takapakan kiristys, ohjainlaakerin tarkistus kampien tarkistus, keskiön tarkistus, polkimien tarkistus, ketjun voitelu, pulttien ja muttereiden kiristys, sähköosien tarkistus ja järjestelmän ohjelmistopäivitys.