Woom OFF AIR 5 24" lasten maastopyörä - Onnipyörä

Woom OFF AIR 5 24″ lasten maastopyörä

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

999 

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla "Tilauksen kommentit" -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Uuden sukupolven Woom OFF AIR 5 on ergonomisesti muotoiltu ja ultrakevyt 120 mm joustavalla ilmakeulalla varustettu lasten- ja nuorten maastopyörä yli 7-vuotiaille ja 128 – 145 cm pituisille kuskeille. Woom OFF AIR 6 maastopyörä saa hankalat polut ja kovat laskut tuntumaan lapsesta helpolta leikiltä. Maastopyörän ensiluokkainen etujousitus, rungon keveys sekä erinomaisen tehokkaat hydrauliset levyjarrut vakuuttavat laadukkuudellaan tehden Woom OFF AIR 6 maastopyörästä lapselle hauskan ajaa ja poikkeuksellisen helpon käsitellä kovassakin vauhdissa.

Maastopyörän joustohaarukka on säädettävissä ajajan painon mukaan ja etujousituksen ansioista ajomukavuus ja maastopyörän hallinta säilyy hyvänä kuoppaimmassakin maastossa. Ilmakeulan alkujouston herkkyys on verraton jousitoimisiin haarukoihin verrattuna ja säädettävän paluuvaimennuksen ansiosta haarukka voidaan virittää tarkasti mihin tahansa maastoon ja olosuhteisiin sopivaksi. Haarukassa on lisäksi lukitustoiminto, joka käytännössä poistaa jousituksen käytöstä kun sille ei ole tarvetta. Woom OFF AIR 6 lasten maastopyörä tarjoaa kuskilleen täydellistä hauskanpitoa poluilla ja nopeampaa ajoa mäkisessä maastossa.

Matalin istuinkorkeus (jalan sisämitta) 60 cm, korkein n. 70cm. Pyörän paino 10,3kg.

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

Ultakevyt alumiinirunko

Etuhaarukka

Herkkä, ilmatoiminen 120mm joustava etuhaarukka, joka on suunniteltu nimenomaan kevyemmille kuskeille, 1″ – 1 1/8″ baby taper shaft, 100 x 15 mm läpiakseli

Eturatas

28 hammasta

Vaihteisto

Tarkka ja helppohoitoinen SRAM X5 vaihteisto on varmatoiminen ja helppo käyttää. 9 vaihdetta on suunniteltu suurelle välitykselle ja 28 eturatas yhdessä 11-32 takakasetin kanssa on täydellinen yhdistelmä mtb-ajoon.

Vaihdevipu

SRAM liipaisinvaihtaja

Polkimet

Tasaiset polkimet kuituvahvistettu nailon nastoilla

Jarrut

Hydrauliset levyjarrut, Promax, 140/140mm jarrulevyt

Rengas

24″ 57-559 / 24x 2.25″ Schwalbe Rocket Ron ulkorenkaat ADDIX SPEED kumiseoksella

Ohjaustanko

600mm leveä, 20mm nousua, ergonomisesti muotoiltu ja kevyt, hiekkapuhallettua ja hopea-anodisoitua alumiinia

Ohjainkannatin

Pakotettua, CNC—koneistettua alumiinia, pituus 50 mm

Satula

Ergonomisesti lasten lantiolle suunniteltu ja muotoiltu

Satulaputki

27.2 x 250 mm, anodisoitua alumiinia, korkeussäädön merkit.

Woom OFF AIR 5 24″ lasten maastopyörä

999 

Osta