Maastopyörät - Onnipyörä

Maastopyörät

Maastopyörät

Etsitkö täydellistä seuralaista luontoretkillesi tai haastaville maastopoluille vai haluatko vain ajaa työmatkasi näyttävällä sähkömaasturilla? Olit sitten etsimässä jäykkäperäistä tai täysjousitettua sähkömaastopyörää, laajasta valikoimastamme löydät varmasti tarpeitasi parhaiten palvelevan pyörän.

Sähköavusteinen maastopyörä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen ja elämyksellisen pyöräilykokemuksen. Sähkömaastopyörän avulla pääset nauttimaan luonnosta ja sen tarjoamista haasteista entistä paremmin ja sähkömoottori auttaa sinua etenemään vaikeakulkuisemmissakin maastoissa vaivattomasti.

Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa ja löydä unelmiesi maastopyörä! Jos vaihtoehtoja tuntuu olevan liikaa ja meinaa ähky yllättää, älä epäröi ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme, niin keskustellaan tarpeistasi ja toiveistasi tarkemmin.

Haibike Lyke CF 11 täysjousitettu sähkömaastopyörä
Tunturi eMax EP8 sähköfatbike
Haibike Allmtn CF 6 sähkömaastopyörä

Jäykkäperäiset sähkömaastopyörät

Jäykkäperäinen maastopyörä on täydellinen valinta sinulle, joka olet etsimässä monikäyttöistä sähköpyörää, jolla nauttia vaivattomasta pyöräilystä pääasiallisesti helppokulkuisia maastopolkuja ja kaupungin katuja tutkien. Jäykkäperäisellä maastopyörällä pääset täysjousitettua pyörää selkeästi edullisemmin maastopyöräharrastukseen kiinni ja ne soveltuvat loistavasti niille, jotka hakevat pyörää enemmän rentoon ja nautinnolliseen, kuin tavoitteelliseen ajoon.

Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut maastopyöräilijä, jäykkäperäisestä sähkömaastopyörävalikoimastamme löytyy varmasti juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Haibike jäykkäperäinen sähkömaastopyörä luonnossa - Onnipyörä
Haibike täysjousitettu sähkömaastopyörä luonnossa - Onnipyörä

Täyjousitetut sähkömaastopyörät

Täysjousitettu sähkömaastopyörä on paras valinta sinulle, joka haluat kesyttää haastavimmatkin maastopolut, kivet, kuopat ja juurakot. Täysjoustot ovat omimillaan haastavilla maastopyöräretkillä, joissa vaihtelevat maasto-olosuhteet ja jyrkät reitit vaativat pyörältä maksimaalista suorituskykyä, turvallisuutta ja hallittavuutta.

Täysjoustomaasturin etu- ja takajousitus keventää maaston aiheuttamia iskuja sekä tärinää ja vähentää näin pyöräilijän selkään, käsiin ja hartioihin kohdistuvaa kuormitusta. Tämä tekee pyöräilystä mukavampaa, helpompaa ja vähemmän väsyttävää. Jousituksen avulla renkaat pysyvät paremmin maassa, jolloin pyörää on helpompi ohjata, ja samalla se ehkäisee renkaiden luisumista tehden ajamisesta turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Täysjousitettu sähkömaastopyörä on erinomainen valinta aktiiviseen elämäntapaan. Se tarjoaa haastetta sekä hauskaa ajanvietettä kaikentasoisille pyöräilijöille ja auttaa viemään maastopyöräilyharrastuksen uudelle tasolle.

Sähköfatbiket

Sähköfatbike on paras valinta sinulle, joka haluat ajaa kaikissa maastoissa kaikissa olosuhteissa. Fatbiken leveät renkaat tarjoavat suuremman kosketuspinnan maahan, joka lisää vakautta ja hallittavuutta epätasaisilla teillä sekä antaa pitoa haastavimmissakin maasto-olosuhteissa oli ajoalustana sitten lunta, mutaa, hiekkaa, märkä metsä tai suo. 

Tunturi sähköfatbike maastoajossa