Woom 4 lastenpyörä 20" - Keltainen - Onnipyörä

Woom 4 lastenpyörä 20″ – Keltainen

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

529 

Hinta yhteensä
Tilattavissa tai noudettavissa yhteensä 30 kpl

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Innovatiivinen ja ultrakevyt 20″ lasten pyörä 7 vaihteella, joka on suunniteltu 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Ikä 6 – 8 vuotta, pituus 45 – 50″. Paino 7,7 kg. Mukana 1 x 5 mm kuusioavain sekä 15 mm jakoavain. Syksystä 2022 alkaen Yhdysvalloissa woom alkaa siirtyä SRAM:ista microSHIFT-komponentteihin woom 4 -pyörissä. Miksi woom 4:n SRAM-ryhmäsarja korvattiin microSHIFT-ryhmäsarjalla? Koronaviruspandemian tuomat toimitusketjuongelmat ovat johtaneet polkupyöräkomponenttien rajoitettuun saatavuuteen maailmanlaajuisesti. Tämän seurauksena päätimme vuonna 2022 vaihtaa sopivaan vaihtoehtoon woom 4 -pyöridemme tulevaa tuotantoa varten. MicroSHIFT-ryhmäjoukossa on muutamia pieniä eroja vastaaviin SRAM-komponentteihin. Edellisessä SRAM-ryhmäsarjassa oli 8-vaihteinen vaihteisto, kun taas microSHIFTissa on 7-vaihteinen vaihteisto. Yleinen vaihteisto pysyy samana (molemmissa on 11-28 hammaskasetit). Kun kasetissa on yksi hammaspyörä vähemmän, microSHIFT-ryhmäsarja on kevyempi kuin edellinen SRAM-vastaava. MicroSHIFT-vaihteistossa on myös terävämpi vaihtaminen, vähemmän ketjun liikettä ja enemmän maavaraa kuin edeltäjänsä SRAM. Omistatpa sitten olemassa olevan woom 4:n SRAM-komponenteilla tai uudemman woom 4:n microSHIFT-komponenteilla, komponenttien toimivuus on huolella harkittu pyörään.

Kaikki myymämme pyörät kootaan ammattilaisen toimesta ja niihin tehdään luovutushuolto. Tuotekuva on viitteellinen, eikä kaikkien osien osalta välttämättä vastaa toimitettavaa pyörää. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

Valmistettu kevyestä, korkealaatuisesta AA 6061 alumiinimateriaalista. Geometrisesti suunniteltu 20" pyörillä ketterä ja helppo käsitellä. Matala sisäänkäynti, matalampi istuma-asento ja anteeksiantava . Ohjausgeometria tarjoavat hallinnan ja mukavuuden. woom LEGGIE -jalusta esiasennettuna.

Etuhaarukka

Kevyt yksikroinen haarukka alumiinista. 1″ akseli. Suuri kulkukulma helpottaa käsittelyä.

Eturatas

Kapea leveä eturatas 28 hammasta

Vaihteisto

microSHIFT M21SS takavaihtaja tai SRAM (komponenttipulasta johtuen voi olla jompi kumpi)

Vaihdevipu

7 nopeutta. microSHIFT MS29 twist-vaihde tai SRAM 8-vaihdetta (komponenttipulasta johtuen voi olla jompi kumpi)

Polkimet

Kapeat, tasaiset muovipolkimet

Jarrut

Kaksi itsenäisesti toimivaa V-jarrua, joiden jarrutusteho on sovitettu lapsille. Jarruvivut ovat ergonomisesti sovitettuja, säädettäviä ja sopivat lasten käsiin. Laadukkaat Jagwire-kaapelit vähentävät kitkaa ja toimivat tasaisesti.

Rengas

20 x 1,4″ Schwalbe Little Joe taittorenkaat – woom edition. Laadukkaat, kevyet renkaat takaavat alhaisen vierintävastuksen ja maksimaalisen pidon. Schrader (autotyyppiset) venttiilit. Heijastava raidoitus renkaan kyljessä takaa optimaalisen näkyvyyden myös heikossa valaistuksessa.

Ohjaustanko

Leveät, ergonomisesti mukautetut, kevyet alumiinitangot tarjoavat enemmän hallintaa. Hiekkapuhallettu ja mustaksi anodisoitu. Leveys: 54 cm.

Ohjainkannatin

Taotusta alumiinista valmistettu kevyt varsi. Säädettävä korkeus ja ulottuvuus tarkoittaa, että vartta voidaan säätää optimaaliseen ajoasentoon lapsen kasvaessa. Ohjaustanko kiinnitetty kahdella puristimella ja kiinnitetty kahdella 5 mm kuusiopultilla. Integroitu kuulokkeen pultti mahdollistaa helpon puristussäädön.

Satula

Ergonomisesti suunniteltu lapsen lantiolle sopivaksi. Myrkytön. Sivusuojat seiniin nojautumiseen.

Satulaputki

Anodisoitua alumiinia, pikakiristin

Sallittu kokonaispaino

70 kg

Woom 4 lastenpyörä 20″ – Keltainen

529 

Osta