Vuokraus - Onnipyörä

Sähköpyörävuokraus sekä työhyvinvointi- ja virkistyspäivät yrityksille

Vuokraus

10 BikesTeemme yhteistyötä 10Bikes  – sähköpyörävuokraamon kanssa, joka on vuokrannut Turussa sähköpyöriä jo vuodesta 2019. Voit vuokrata sähköpyörän lyhyt- tai pitkäaikaiseen käyttöön Portsan myymälästämme tai Hotel Kakolan sisäpihalla sijaitsevalta sähköpyöräasemalta. Portsan myymälässä saat kattavan perehdytyksen sähköpyörän käyttöön sekä matkallasi tarvittavat lisävarusteet, kuten tarakkalaukut ja laturin. Hotel Kakolan sähköpyöräasemalta voit vuokrata pyörän mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vuokraukseen tarvitset matkapuhelimen ja siihen Movelo-sovelluksen.

10Bikes suunnittelee ja toteuttaa yrityksille sähköpyöräaiheista tekemistä myös tyky-, tyhy- ja virkistyspäiviin sekä asiakastapahtumiin. Lue lisää alempaa ja jätä yhteydenottopyyntö.

Sähköpyörän vuokraus Turun alueella

Olitpa sitten harkitsemassa sähköpyörän hankintaa ja haluat tehdä perusteellisen koeajon ennen ostopäätöstä tai suunnittelet pyöräilylomaa Turun seudulla, niin meiltä saat vuokrattua sinulle sopivan sähköpyörän. Upeaa Saariston rengastietä on kutsuttu matkailukohteiden salaiseksi helmeksi ja se on parhaimmillaan pyöräillen.

Sähköpyörän vuokraus Turku - Onnipyörä, 10Bikes

Hauskaa ohjelmaa sähköpyörien parissa tapahtumaan, virkistyspäivään sekä tyhy- ja tykypäiviin

Oletko järjestämässä yrityksellesi asiakastapahtumaa tai ohjelmaa henkilökunnan tyky- tai virkistyspäivään? Tyhy- ja virkistyspäivät ovat mitä mainioimpia hetkiä edistää henkilöstön työhyvinvointia sekä kasvattaa tiimihenkeä ja tutustuttaa henkilöstöä paremmin toisiinsa. Hyvin järjestetty ja elämyksellinen asiakastapahtuma taas on mitä parhaimpia tapoja vahvistaa yrityksen brändiä sekä sitouttaa asiakkaita yritykseen.

Räätälöimme mieluusti sähköpyöräilyretket toiveiden ja tarpeiden mukaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi pyöräretki Turun nähtävyyksiä katselemaan tai Ruissalon vanhoja tammilehtoja ihastelemaan? Pyöräretkemme toteutetaan aina sähköpyörällä, jolloin kaikki osallistujat pääsevät nauttimaan ulkoilusta kuntotasosta riippumatta. Pyöräretken yhteyteen voimme järjestää myös muutakin ohjelmaa & aktiviteettia, kuten grillausta, kahvittelua, panimokierrosta, jousiammuntaa tai melontaa. 

Jätä alle yhteystietosi ja millaista tapahtumaa/tilaisuutta olette suunnittelemassa, niin räätälöidään juuri teidän ryhmällenne täydellinen päivä sähköpyöräilyn parissa!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Vuokraa sähköpyörä