Sähköpolkupyörien vuokraus Turun alueella - Onnipyörä

Sähköpyörän vuokraus

Tutustu vuokrapyörällä vaikka Saariston Rengastiehen

Onnipyörä on täyden palvelun talo ja meiltä löytyy tietysti saman katon alta myös sähköpyörien vuokrauspalvelu. Olet sitten ostamassa uutta ja haluat vähän pidempää koeajoa tai vaikka muuten vaan perheen tai kaveriporukan kanssa Saariston Rengastielle kauniiksi kesä viikoksi maailman kauneimpaan saaristoon tutustumaan pyörällä, niin tervetuloa meille.

Meillä vuokrattavana useita erilaisia pyörä vaihtoehtoja aina lastenpyörästä kaupunkipyörään tai retkipyörästä Fatbike maastopyörään. Sähköpyörän vuokraus on myös hyvä vaihtoehto yrityksen TYKY-päivälle, Varsinais-Suomen alue tarjoaa lukuisia hienoja reittivaihtoehtoja monenkokoisille ryhmille helposta aina haastavampaan maastoon. Vuokraus onnistuu myös tietysti vaikka pariksi viikoksi jos vaikka haluat pyörän mukaan pohjoiseen.

Vuokraamme myös kuljetustelineitä ja sähköpyörien lisäakkuja

Mikäli sinulla ei ole kuljetustelinettä pyörille, niin myös sen vuokraus onnistuu meiltä (50 € / päivä tai 180 € / viikko). Jos sinulla on jo sähköpyörä ja olet lähdössä pidemmälle matkalle, mutta huolettaa akun kesto etkä halua ostaa yhtä reissua varten uutta akkua, niin meiltä voit myös vuokrata lisäakun on sitten kyseessä päivä tai viikko.

Vuokrahinnasto

Pyörä Vuokran pituus
4 tuntia 1 päivä 2 päivää 3 päivää tai enemmän
Fatbike tai Maastopyörä 60 € 90 € 160 € 70 € / päivä
City-, retki- tai lastenpyörä 50 € 80 € 120 € 50 € / päivä
Ruffian Custom sähköpyörä 80 € 120 € 240 € 120 € / päivä

Isompien ryhmien mm.TYKY-päivien hinnoittelut sovitaan erikseen. Sekä selkeästi pidemmät vuokraukset ovat neuvoteltavissa myös erikseen.

Thule Easy Fold XT taitettava 1-2 sähköpyörän kuljetukseen soveltuva peräkoukkuun kiinnitettävä teline. 40 € / päivä tai 190 € / viikko.

Lisäakkujen vuokraushinnat sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Kysy lisää sähköpyöräkauppiailta

Saksassa käsin tehdyt Ruffian custom sähköpyörät

Saksassa käsin tehdyt Ruffian Custom sähköpyörät.

Sähköpolkupyörät Turku

Aurajokiranta tutuksi sähköpyöräillen.