Woom 1 Plus lasten potkupyörä 14" - Punainen - Onnipyörä

Woom 1 Plus lasten potkupyörä 14″ – Punainen

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

289 

Tilattavissa tai noudettavissa yhteensä 2 kpl

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Woom 1 Plus 14″ renkailla on laadukas ja kevyt potkupyörä pienien ja jo hiukan vanhempienkin lasten pyöräilyn tasapainon etsimiseen ja turvalliseen pyöräilytaitojen kehittämiseen. Jos polkimet tuntuvat vielä hieman oudoilta, on Woom 1 Plus mainio valinta. Malli on suunniteltu noin 3 – 4,5 vuotiaille ja noin 95-110 cm pitkille lapsille. Plus-mallissa on mainio jalkatuki jolla jalkoja voi lepuuttaa harjoittaen samalla turvallisesti tasapainoa vauhdin kasvaessa. Erittäin matala painopiste, pieni ja matala kolmio-runko sekä korkea ohjausote tekevät mallista vakaan ja sen luonnollinen pysty geometria auttaa lapsia kehittymään hyviksi pyöräilijöiksi. Matalin istuinkorkeus on 37 cm ja korkein 48 cm. Pyörästä löytyy lisäksi ohjauksen rajoitin, joka vakauttaa ohjausta. Käsijarrut tekevät pyörästä turvallisen ja Woom 1 Plus -pyörän paino on vain 4,45 kg!

Kaikki myymämme pyörät kootaan ammattilaisen toimesta ja niihin tehdään luovutushuolto. Tuotekuva on viitteellinen, eikä kaikkien osien osalta välttämättä vastaa toimitettavaa pyörää. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

Kevyt ja korkealaatuinen A-6061 alumiini, pysty ajoasento ja matalan painopisteen runko

Etuhaarukka

Unicrown 1″, alumiini

Jarrut

Käsijarrut, Mini V-jarrut. Takajarrupalat pehmeää kumia nopeaan pysäytykseen, edessä kovemmat hieman loivempaan jarrutukseen. Jarrukahvat hyvin lähellä kädensijoja, helposti säädettävät.

Rengas

hybrid renkaat, autoventtiili

Ohjaustanko

Pienille lapsille suunnattu 19mm halkaisija, ergonominen ja korotettu, 450mm, alumiinia

Ohjainkannatin

Taottua alumiinia – 1.57″ +/-10°, ei ulkonevia pultteja tms.

Satula

Pienille tehty, ilman epäpuhtauksia ja myrkkyjä, sivusuojat (pyörän lattialla ja maassa makaamiseen)

Satulaputki

Anodisoitua alumiinia, pikakiristin

Woom 1 Plus lasten potkupyörä 14″ – Punainen

289 

Osta