Sähköpolkupyörien varaosat - Onnipyörä Turku

Varaosat

Sähköpyörien varaosat ja polkupyörävarusteet

Kumit puhki ja ketjut ruosteessa? Rattaat kuluneet ja jarrutkin vetelevät viimeisiään? Puuttuuko satula, välkkyykö valot?

Kuluneet ja rikki menneet osat on uusittava ajoissa, jotta pyöräily on miellyttävää.
Huolletulla sähköpolkupyörällä liikkuminen on kuin pyörällä ajaisi. Tarjoamme kattavan valikoiman varaosia huippumerkeiltä kuten SHIMANO, SRAM, Tektro, Schwalbe, Magura, Continental, Bosch, Yamaha, FOX, Rockshox jne. - aina perusmalleista kalliimpiin sähkömaastopyöriin. Huollamme hellin käsin sähköpolkupyöräsi sekä huolehdimme ajantasaisesta ohjelmistosta kunkin komponentin osalta.

Myynnissä lisäksi paljon erilaisia pyöräilytarvikkeita mm. Thulen polkupyöränkuljetustelineet, Pocin ja Lazerin laadukkaat pyöräilykypärät, Abuksen ja Kryptoniten polkupyörän lukot, Selle Royalin pyöränsatulat, Park Toolin pyöräilyyn soveltuvat työkalut, Lezynen sekä Blackburnin huippulaadukkaat polkupyörän valot ja Shimanon pyöräilytarvikkeet aina ajokengistä polkimiin. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta me suosittelemme, että poljet paikalle tutustumaan valikoimaamme.

Pyörät, polkimet sekä muut - kaikki sähköpolkupyörien varaosat ja tarvikkeet löydät meiltä. Lisäksi meillä on myös laaja valikoima sähköpotkulautojen varaosia ja tarvikkeita.