Woom OFF 6 26" nuorten maastopyörä - Onnipyörä

Woom OFF 6 26″ nuorten maastopyörä

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

949 

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla "Tilauksen kommentit" -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Woom OFF 6 tarjoaa yli 10-vuotiaille ja 140-165 cm pituisille kuskeille superkevyen ja kestävän maastopyörän, jolla valloittaa polku kuin polku. Vaikea maasto ei ole Woom OFF 6 -maastopyörän kanssa enää pelottava este, vaan hauska haaste, joka on koettava ja voitettava. Pyörän erityinen eturatas varmistaa, että ketjut pysyvät paikoillaan riippumatta siitä kuinka epätasaiseksi maasto käy. Pyörän superkevyt ja -tyylikäs hiilikuituhaarukka tarjoaa maksimaalisen vakauden pienestä painostaan huolimatta, hiilikuitujen tehdessä pyörästä vahvan sekä vakaan ajaa myös ankarassa maastossa. Helppokäyttöisen SRAM-liipaisinvaihteen avulla vaihteet vaihtuvat pehmeästi ja luotettavasti peukalolla. Woom OFF 6 -maastopyörän kanssa nuoren kuskin rakkaus pyöräilyyn vaihtuu nopeasti intohimoksi maastopyöräilyyn!

Matalin istuinkorkeus (jalan sisämitta) on 65 cm, korkein n. 75cm. Pyörässä on myös suhteellisen pitkä akseliväli kuten aikuistenkin moderneissa maastopyörissä, mikä parantaa pyörän etenemiskykyä vaikeassa maastossa. Pyörän paino 9,3kg.

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

Ultakevyt alumiinirunko

Etuhaarukka

Kevyt ja vahva hiilikuituhaarukka

Eturatas

28 hammasta

Vaihteisto

Sram X5 vaihteet, 9 vaihdetta

Vaihdevipu

SRAM liipaisinvaihtaja

Polkimet

Tasaiset polkimet kuituvahvistettu nailon nastoilla

Jarrut

Hydrauliset levyjarrut

Rengas

26″ 57-559 / 26 x 2.25″ Schwalbe Rocket Ron ulkorenkaat yhdessä ADDIX SPEED kumiseoksella. Auto-venttiili

Ohjaustanko

600mm leveä, 20mm nousua, ergonomisesti muotoiltu ja kevyt, hiekkapuhallettua ja hopea-anodisoitua alumiinia

Satula

Ergonomisesti lasten lantiolle suunniteltu ja muotoiltu

Satulaputki

27.2 x 250 mm, anodisoitua alumiinia, korkeussäädön merkit. Satulan kiinnike alumiinia, ei käänny tiukassakaan paikassa

Woom OFF 6 26″ nuorten maastopyörä

949 

Osta