TPS-pakki Ville Lajunen ja Onnipyörä samalla matkalla - Blog

Jääkiekkoilijatkin pyöräilevät! TPS-pakki Ville Lajunen ja Onnipyörä samalla matkalla

Vastikään HC TPS:n kanssa jatkosopimuksen tehnyt Ville Lajunen rullaili ensimmäisen Turun vuotensa Onnipyörän sähköpyörällä.

Millä jääkiekkoilijat ajavat? Usein ihmisille tulee ensimmäisenä mieleen nopeat ja hienot autot, kun NHL-tähdet esittelevät iltapäivälehtien palstoilla Ferrareitaan ja Lamborghinejaan.

Kaikki jääkiekkoilijat eivät kuitenkaan ole samasta muotista veistettyjä. HC TPS:ssä viime kaudella hopeaa voittanut Ville Lajunen painaa mieluummin pyörän polkimia toisensa eteen kuin auton kaasupedaalia.

Siksi olikin varsin luonnollista, että juuri Lajusesta tuli Onnipyörän kummipelaaja. Upean uran muun muassa KHL-kaukaloissa ja maajoukkueessa tehnyt puolustaja polki viime lätkäkaudella Turun kaduilla Haibike-sähköfillarilla.

”Taisin jossain haastattelussa sanoa, että tykkään fillaroinnista. Tepsi ja Onnipyörä sitten varmaan näkivät siinä hyvän sauman yhteistyölle”, Lajunen kertoo.

Ennen Lajunen oli rullaillut tavallisella polkupyörällä, joten hyppy sähköpyörän polkimille oli uusi kokemus. Ihastuminen sähköavusteiseen polkemiseen oli välitön.

”Ihan huikea peli! Eniten siinä yllätti, miten tehokas se oli. Ylämäissäkään ei tarvinnut sillä tavalla raivolla polkea yhtään. Nyt olen kesällä Helsingissä polkenut normifillarilla, mutta sähköpyörään lopullisesti siirtyminen on vahvassa harkinnassa.”

Lajunen sanoo suosittelevansa vilpittömästi kaikille sähköpyörän hankkimista harkitseville ostohousujen sovittamista jalkaan.

”Varsinkin pitkillä työmatkoilla kynnys lähteä fillarilla liikkeelle on varmasti pienempi, kun tietää, ettei tarvitse ihan hiki päässä sotkea sinne työpaikalle.”

Maanläheistä palvelua maanläheisessä kaupungissa

Helsingissä syntynyt espoolaisen kiekkoilun kasvatti vietti ensimmäisen vuotensa Turussa. Kausi kiekkokaukalossa oli loistava, eikä kaupunkikaan jättänyt toivomisen varaa. Siksi ei ollut yllättävää, että Lajunen rustasi jatkosopimuksen, jonka myötä Lajunen nähdään TPS:n mustavalkoisessa sotisovassa myös ensi kaudella.

”Todella kiva kaupunki. Kaikki ihmiset, joita olen ehtinyt täällä tapaamaan, ovat olleet todella ystävällisiä. Koronavuoden takia jäi vielä paljon näkemättä, mutta jatkosopimuksen myötä siihen asiaan ehtii toivottavasti tekemään muutoksen.”

Ystävällisyys on asia, johon Turussa on helppo törmätä. Ulkopaikkakuntalaiset usein ilkkuvat turkulaisia vaikeasti lähestyttäviksi, mutta usein mieli muuttuu, kun oikeasti pääsee tutustumaan turkulaiseen sielunmaisemaan.

Juuri se arkipäiväinen hyväntahtoisuus on jotain, mistä Lajunen tunnetaan, ja mistä yhteistyössä Onnipyörän kanssa on ollut helppo pitää.

”He ovat todella maanläheistä väkeä ja hyviä tyyppejä. Jo ihan senkin takia voin suositella menemään tutustumaan Onnipyörään.”

Lopuksi on aika kysyä se tärkein kysymys. Keväällä jäätiin kaukalossa yhtä polkaisua vaille siitä himotuimmasta – mennäänkö ensi keväänä päätyyn asti?

”Toivottavasti! Eiköhän meidän matkamme kuitenkin ala pikkustepeillä. Päivittäinen työnteko kunniaan ja siitä rakentamaan.”

Käyttäjäkokemuksena työsuhdesähköpyörä – ”Turku on pyöräillessä näyttäytynyt ihan uudenlaisena”

Työsuhdesähköpyörä on tämän päivän työsuhde-etu numero uno! Leasing-sopimuksella työsuhdesähköfillarin hankkinut Teemu kertoo kokemuksiaan sähköavusteisesta polkemisesta ensimmäisten kuukausien ajalta.

Kuten olemme ensimmäiseen blogiimme jo kirjoittaneet, sähköpyörä on nykyään verovapaa ja kuntoa

Lue lisää

Onnipyörä Portsa – Antin Pyörän jalanjäljissä palvelua rennosti ja luotettavasti

Portsalaiset ovat päässeet nauttimaan viime syksystä asti kotikulmillaan Suomen laajimmasta sähköpyörävalikoimasta. Legendaarisen Antin Pyörän tarua jatkaa toinen perinteikäs turkulainen, Onnipyörä.

”Olen ensimmäiset pyöräni saanut 80-luvulla Antin Pyörästä, kun isovanhemmat asuivat Koulukadulla,

Lue lisää

Portsalainen Antin Pyörä on 1.9.2022 lähtien Onnipyörä!

Olemme syyskuun alussa Portsassa arviolta muutaman viikon suljettuna remontoinnin vuoksi. Tässä vaiheessa emme vielä pysty sanomaan tarkkaa avajaispäivämäärää, mutta tiedotamme lisää rempan edetessä.

Niille, jotka eivät meitä vielä tunne, niin kerromme lyhyesti. Aivan kuten Antin Pyörä, mekin

Lue lisää

Lätkähousuja ja sähköpyöriä – Onnipyörän ja Tackla Pron yhteinen taival

Miten ihmeessä sähköpyöräliike Onnipyörä ja urheilutuotteiden valmistaja sekä maahantuoja Tackla Pro ovat päätyneet yhteistyöhön? Sitä on moni kysynyt. Ja tässä blogitekstissä siihen vihdoin saadaan vastaus.

Siitä on hieman yli vuosi, kun turkulainen sähköpyöräliike Onnipyörä kertoi levittäytyvänsä

Lue lisää

Suomen laajin sähköpyörävalikoima saatavilla nyt myös Helsingin Myllypurosta

 

Pääkaupunkiseudulla asuvat voivat suhata metrolla Myllypuroon ja kurvailla upouudella sähköpyörällä takaisin kotiin – Onnipyörä Helsinki tarjoaa Suomen laajimman sähköpyörävalikoiman, ja tavaraa löytyy aina suoraan varastosta. Myös sähköiset työsuhdepyörät kuuluvat tarjontaan.

Helsingin

Lue lisää

Onnipyörän tarina – mutkaisen alun jälkeen matka taittuu tukka putkella

Noin kaksi vuotta sitten Tomi Kotiranta otti hypyn tuntemattomaan ja päätti ruveta sähköpyöräkauppiaaksi. Aisaparikseen hän sai Mika Sevónin, eikä oma Onni-poikakaan ole jäänyt huomioimatta yrityksen tarinassa.

Onnipyörän tarinan alkusysäys lähti liikkeelle salibandykatsomosta. Siellä Tomi

Lue lisää

Vanhan auton romuttamisesta voi saada tuhannen euron romutuspalkkion sähköpyörän hankintaan

Vanhan auton romuttaminen ei ole koskaan ollut yhtä kannattavaa! Uuden romutuskampanjan avulla yli kymmenen vuotta vanhan auton romuttamisesta on mahdollista saada 1000 euron edestä tukea uuden sähköpyörän hankintaan.

Liikennepäästöjä yritetään saada kuriin uudella kampanjalla, jossa yli kymmenen

Lue lisää

Sähköpyörällä diabetesta vastaan

Turkulainen Reijo Pihl sai viime kesänä lääkäriltään kaksi vaihtoehtoa: ruveta piikittämään insuliinia tai alkaa kuntoilla. Kakkostyypin diabetes sai Pihlin polkimille.

“Kävely oli minusta tylsää ja juoksemista eivät jalat olisi kestäneet. Pyöräily sen sijaan tuntui heti omalta lajilta”, 73-vuotias

Lue lisää
Sähköpolkupyörä on verovapaa ja kuntoa kohottava työsuhde-etu

Sähköpolkupyörä on verovapaa ja kuntoa kohottava työsuhde-etu

Vuoden 2021 alusta voimaan tulevan uudistuksen myötä työnantaja voi tarjota työntekijälle sähköpolkupyörän verovapaasti työsuhde-etuna. Uudistuksesta hyötyvät käytännössä kaikki osapuolet.

Vuodesta 2021 alkaen yritykset ja niiden työntekijät voivat hankkia sähköpolkupyöriä verovapaasti 1200 euron

Lue lisää