Suomen laajin sähköpyörävalikoima saapui Helsinkiin

Suomen laajin sähköpyörävalikoima saatavilla nyt myös Helsingin Myllypurosta

 

Pääkaupunkiseudulla asuvat voivat suhata metrolla Myllypuroon ja kurvailla upouudella sähköpyörällä takaisin kotiin – Onnipyörä Helsinki tarjoaa Suomen laajimman sähköpyörävalikoiman, ja tavaraa löytyy aina suoraan varastosta. Myös sähköiset työsuhdepyörät kuuluvat tarjontaan.

Helsingin Myllypurossa sijaitsevan liikuntakeskus Liikuntamyllyn yhteydestä löytyy sähköpyörien erikoisliike Onnipyörä. Samoissa tiloissa toimii urheiluvälineiden valmistaja ja maahantuoja Tackla Pro, jonka yrittäjä Petri Nylund on mukana myös Onnipyörän toiminnassa.

Onnipyörän myyntivalteiksi Nylund nostaa erityisesti valtakunnan laajimman sähköpyörävalikoiman, kokemuksen sekä maanläheisen palvelun. Myös sijainti on hyvä niin Helsingissä kuin lähikunnissa asuville.

”Myymälämme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n tuntumassa. Sinne voi tulla vaikka metrolla ja polkea uudella sähköpyörällä kotiin”, Nylund vinkkaa.

Onnipyörä perustettiin Turussa vuonna 2019 ja laajeni sittemmin Lappeenrantaan. Helsingin myymälä on yrityksen ensimmäinen pääkaupunkiseudulla ja kaikkiaan kolmas.

Onnipyörä lupaa asiakkailleen kaikenkattavan palvelun sähköpyörien myynnistä ja vuokrauksesta työsuhdepyöriin. Myös käytännössä kaikkien kevyen liikenteen menopelien huolto onnistuu.

Onnipyörän perustaja Tomi Kotiranta on luottavaisen innoissaan siitä, mitä Onnipyörä voi tarjota Helsingille – ja mitä Helsinki Onnipyörälle.

”Helsingin toimintaa rakennetaan kärsivällisesti ja luotetaan omiin vahvuuksiimme. Yleensä siihen menee muutama vuosi ennen kuin voidaan todeta, miten on loppupeleissä mennyt”, Kotiranta sanoo maltillisesti.

Onnipyörä Helsinki tarjoaa Suomen laajimman sähköpyörävalikoiman, ja tavaraa löytyy suoraan varastosta.

Työsuhdepyörät kasvattavat suosiotaan

Kotiranta on huomannut viimeisten vuosien aikana selvän murroksen sähköpyörien myynnissä. Vuoden 2021 alusta lähtien työnantaja on voinut tarjota työntekijöilleen sähköpyöriä verovapaasti työsuhde-etuna.

”Esimerkiksi Turun liikkeessä on alkuvuonna ollut viime vuoteen nähden vähemmän korttitapahtumia, vaikka myynti on kasvanut. Niin moni työpaikka tarjoaa etua, että sähköpyörien ostaminen on siirtynyt pääasiassa yrityksille”, Kotiranta sanoo.

Lue lisää työsuhdepyöräilystä

Onnipyörä tarjoaa yrityksille työsuhdepyöriin suoraa leasing-mahdollisuutta yhteistyökumppaninsa Grenke Leasingin kautta. Lisäksi tiivis yhteistyö kukoistaa monen työsuhdepyöriä tarjoavan palvelun kanssa. Kumppaneihimme kuuluvat mm. seuraavat suositut palveluntarjoajat:

Sähköpyörien sekä työsuhdepyöräilyn suosio kasvaa jatkuvasti, eikä pyörien saatavuus ole meinannut pysyä mukana vauhdissa. Monet sähköpyöriä tarjoavat liikkeet ovat joutuneet myymään ei-oota.

”Olen kuullut, että jossain jonot ovat niin pitkät, että pyörän saa vasta ensi vuonna. Onnipyörä on pystynyt vastaamaan kysyntään koko ajan, ja olemme rakentaneet strategiamme siten, että aina on tavaraa saatavilla reilusti”, Kotiranta lupaa.

Yhä useampi työnantaja tarjoaa työntekijöilleen sähköpyörän verovapaasti työsuhde-etuna.

Koeajo on paras tapa tutustua sähköpyöräilyyn

Edelleen moni perinteisellä polkupyörällä ajava vierastaa ajatusta sähköavusteisesta menopelistä. Toisten mielestä sähköpyörät ovat hyötyynsä nähden liian kalliita. Onnipyörä kannustaa helsinkiläisiä kokeilemaan ja sitä kautta ihastumaan sähköpolkupyörällä liikkumiseen. Sähköpyörän voi myös maksaa joustavalla osamaksulla.

Onnipyörään voi tulla milloin tahansa liikkeiden aukioloaikoina, eikä aiempaa kokemusta sähköpyöräilystä tarvita. Asiantunteva henkilökunta neuvoo tarvittaessa, ja kaikki liikkeestä löytyvät pyörät ovat koeajettavissa.

Myös valinnanvaraa riittää, sillä Onnipyörän sähköpyörävalikoima on Suomen laajin. Tavaraa löytyy aina suoraan varastosta ja kokeneet myyjät auttavat mielellään unelmien sähköpyörän valinnassa.

Tutustu Onnipyörän sähköpyörämallistoon tai Selaa tuotekatalogia

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Onnipyörä Helsinki

Jauhokuja 3, 00920 Helsinki
Liikuntamylly / Tackla Center
Katso sijainti kartalla

Myymälävastaava

Klaus Häkkinen
010 778 5902
helsinki@onnipyora.fi

Aukioloajat

ma-pe 10–18
la 10–15
su Suljettu

Katso poikkeukselliset aukioloaikamme

Onnipyörä kannustaa helsinkiläisiä kokeilemaan ja sitä kautta ihastumaan sähköpolkupyörällä liikkumiseen.

Käyttäjäkokemuksena työsuhdesähköpyörä – ”Turku on pyöräillessä näyttäytynyt ihan uudenlaisena”

Työsuhdesähköpyörä on tämän päivän työsuhde-etu numero uno! Leasing-sopimuksella työsuhdesähköfillarin hankkinut Teemu kertoo kokemuksiaan sähköavusteisesta polkemisesta ensimmäisten kuukausien ajalta.

Kuten olemme ensimmäiseen blogiimme jo kirjoittaneet, sähköpyörä on nykyään verovapaa ja kuntoa

Lue lisää

Onnipyörä Portsa – Antin Pyörän jalanjäljissä palvelua rennosti ja luotettavasti

Portsalaiset ovat päässeet nauttimaan viime syksystä asti kotikulmillaan Suomen laajimmasta sähköpyörävalikoimasta. Legendaarisen Antin Pyörän tarua jatkaa toinen perinteikäs turkulainen, Onnipyörä.

”Olen ensimmäiset pyöräni saanut 80-luvulla Antin Pyörästä, kun isovanhemmat asuivat Koulukadulla,

Lue lisää

Portsalainen Antin Pyörä on 1.9.2022 lähtien Onnipyörä!

Olemme syyskuun alussa Portsassa arviolta muutaman viikon suljettuna remontoinnin vuoksi. Tässä vaiheessa emme vielä pysty sanomaan tarkkaa avajaispäivämäärää, mutta tiedotamme lisää rempan edetessä.

Niille, jotka eivät meitä vielä tunne, niin kerromme lyhyesti. Aivan kuten Antin Pyörä, mekin

Lue lisää

Lätkähousuja ja sähköpyöriä – Onnipyörän ja Tackla Pron yhteinen taival

Miten ihmeessä sähköpyöräliike Onnipyörä ja urheilutuotteiden valmistaja sekä maahantuoja Tackla Pro ovat päätyneet yhteistyöhön? Sitä on moni kysynyt. Ja tässä blogitekstissä siihen vihdoin saadaan vastaus.

Siitä on hieman yli vuosi, kun turkulainen sähköpyöräliike Onnipyörä kertoi levittäytyvänsä

Lue lisää

Jääkiekkoilijatkin pyöräilevät! TPS-pakki Ville Lajunen ja Onnipyörä samalla matkalla

Vastikään HC TPS:n kanssa jatkosopimuksen tehnyt Ville Lajunen rullaili ensimmäisen Turun vuotensa Onnipyörän sähköpyörällä.

Millä jääkiekkoilijat ajavat? Usein ihmisille tulee ensimmäisenä mieleen nopeat ja hienot autot, kun NHL-tähdet esittelevät iltapäivälehtien palstoilla Ferrareitaan ja

Lue lisää

Onnipyörän tarina – mutkaisen alun jälkeen matka taittuu tukka putkella

Noin kaksi vuotta sitten Tomi Kotiranta otti hypyn tuntemattomaan ja päätti ruveta sähköpyöräkauppiaaksi. Aisaparikseen hän sai Mika Sevónin, eikä oma Onni-poikakaan ole jäänyt huomioimatta yrityksen tarinassa.

Onnipyörän tarinan alkusysäys lähti liikkeelle salibandykatsomosta. Siellä Tomi

Lue lisää

Vanhan auton romuttamisesta voi saada tuhannen euron romutuspalkkion sähköpyörän hankintaan

Vanhan auton romuttaminen ei ole koskaan ollut yhtä kannattavaa! Uuden romutuskampanjan avulla yli kymmenen vuotta vanhan auton romuttamisesta on mahdollista saada 1000 euron edestä tukea uuden sähköpyörän hankintaan.

Liikennepäästöjä yritetään saada kuriin uudella kampanjalla, jossa yli kymmenen

Lue lisää

Sähköpyörällä diabetesta vastaan

Turkulainen Reijo Pihl sai viime kesänä lääkäriltään kaksi vaihtoehtoa: ruveta piikittämään insuliinia tai alkaa kuntoilla. Kakkostyypin diabetes sai Pihlin polkimille.

“Kävely oli minusta tylsää ja juoksemista eivät jalat olisi kestäneet. Pyöräily sen sijaan tuntui heti omalta lajilta”, 73-vuotias

Lue lisää
Sähköpolkupyörä on verovapaa ja kuntoa kohottava työsuhde-etu

Sähköpolkupyörä on verovapaa ja kuntoa kohottava työsuhde-etu

Vuoden 2021 alusta voimaan tulevan uudistuksen myötä työnantaja voi tarjota työntekijälle sähköpolkupyörän verovapaasti työsuhde-etuna. Uudistuksesta hyötyvät käytännössä kaikki osapuolet.

Vuodesta 2021 alkaen yritykset ja niiden työntekijät voivat hankkia sähköpolkupyöriä verovapaasti 1200 euron

Lue lisää