Suomen laajin sähköpyörävalikoima saapui Helsinkiin

Blogi

Näkemyksiä, kokemuksia, tietoa ja kuulumisia aiheista sähköpolkupyörä sekä Onnipyörä. Tätä kaikkea pitää sisällään päivittyvä blogiosiomme.

Antoisia lukuhetkiä!

Työsuhdepyörät yleistyvät vauhdilla – Suomen laajin valikoima nyt myös Helsingin Myllypurosta

onnipyora_helsinki_blogikuva-v2

Pääkaupunkiseudulla asuvat voivat nyt suhata metrolla Myllypuroon ja kurvailla sähköpyörällä takaisin kotiin – Onnipyörä Helsinki tarjoaa Suomen laajimman sähköpyörävalikoiman, ja tavaraa löytyy aina suoraan varastosta. Myös sähköiset työsuhdepyörät kuuluvat tarjontaan.

Helsingin Myllypurossa sijaitsevan liikuntakeskus Liikuntamyllyn yhteydestä löytyy sähköpyörien erikoisliike Onnipyörä. Samoissa tiloissa toimii urheiluvälineiden valmistaja ja maahantuoja Tackla Pro, jonka yrittäjä Petri Nylund on mukana myös Onnipyörän toiminnassa.

Onnipyörän myyntivalteiksi Nylund nostaa erityisesti valtakunnan laajimman sähköpyörävalikoiman, kokemuksen sekä maanläheisen palvelun. Myös sijainti on hyvä niin Helsingissä kuin lähikunnissa asuville.

”Myymälämme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n tuntumassa. Sinne voi tulla vaikka metrolla ja polkea uudella sähköpyörällä kotiin”, Nylund vinkkaa.

Onnipyörä perustettiin Turussa vuonna 2019 ja laajeni sittemmin Lappeenrantaan. Helsingin myymälä on yrityksen ensimmäinen pääkaupunkiseudulla ja kaikkiaan kolmas.

Onnipyörä lupaa asiakkailleen kaikenkattavan palvelun sähköpyörien myynnistä ja vuokrauksesta työsuhdepyöriin. Myös käytännössä kaikkien kevyen liikenteen menopelien huolto onnistuu.

Onnipyörän perustaja Tomi Kotiranta on luottavaisen innoissaan siitä, mitä Onnipyörä voi tarjota Helsingille – ja mitä Helsinki Onnipyörälle.

”Helsingin toimintaa rakennetaan kärsivällisesti ja luotetaan omiin vahvuuksiimme. Yleensä siihen menee muutama vuosi ennen kuin voidaan todeta, miten on loppupeleissä mennyt”, Kotiranta sanoo maltillisesti.

Onnipyörä tarjoaa Suomen laajimman sähköpyörävalikoiman, ja tavaraa löytyy aina suoraan varastosta.

Työsuhdepyörät kasvattavat suosiotaan

Kotiranta on huomannut viimeisten vuosien aikana selvän murroksen sähköpyörien myynnissä. Vuoden 2021 alusta lähtien työnantaja on voinut tarjota työntekijöilleen sähköpyöriä verovapaasti työsuhde-etuna.

”Esimerkiksi Turun liikkeessä on alkuvuonna ollut viime vuoteen nähden vähemmän korttitapahtumia, vaikka myynti on kasvanut. Niin moni työpaikka tarjoaa etua, että sähköpyörien ostaminen on siirtynyt pääasiassa yrityksille”, Kotiranta sanoo.

Lue lisää työsuhdepyöräilystä

Onnipyörä tarjoaa yrityksille työsuhdepyöriin suoraa leasing-mahdollisuutta yhteistyökumppaninsa Grenke Leasingin kautta. Lisäksi tiivis yhteistyö kukoistaa monen työsuhdepyöriä tarjoavan palvelun kanssa. Kumppaneihimme kuuluvat mm. seuraavat suositut palveluntarjoajat:

Sähköpyörien sekä työsuhdepyöräilyn suosio kasvaa jatkuvasti, eikä pyörien saatavuus ole meinannut pysyä mukana vauhdissa. Monet sähköpyöriä tarjoavat liikkeet ovat joutuneet myymään ei-oota.

”Olen kuullut, että jossain jonot ovat niin pitkät, että pyörän saa vasta ensi vuonna. Onnipyörä on pystynyt vastaamaan kysyntään koko ajan, ja olemme rakentaneet strategiamme siten, että aina on tavaraa saatavilla reilusti”, Kotiranta lupaa.

Yhä useampi työnantaja tarjoaa työntekijöilleen sähköpyörän verovapaasti työsuhde-etuna.

Koeajo on paras tapa tutustua sähköpyöräilyyn

Edelleen moni perinteisellä polkupyörällä ajava vierastaa ajatusta sähköavusteisesta menopelistä. Toisten mielestä sähköpyörät ovat hyötyynsä nähden liian kalliita. Onnipyörä kannustaa helsinkiläisiä kokeilemaan ja sitä kautta ihastumaan sähköpolkupyörällä liikkumiseen. Sähköpyörän voi myös maksaa joustavalla osamaksulla.

Onnipyörään voi tulla milloin tahansa liikkeiden aukioloaikoina, eikä aiempaa kokemusta sähköpyöräilystä tarvita. Asiantunteva henkilökunta neuvoo tarvittaessa, ja kaikki liikkeestä löytyvät pyörät ovat koeajettavissa.

Myös valinnanvaraa riittää, sillä Onnipyörän sähköpyörävalikoima on Suomen laajin. Tavaraa löytyy aina suoraan varastosta ja kokeneet myyjät auttavat mielellään unelmien sähköpyörän valinnassa.

Tutustu Onnipyörän sähköpyörämallistoon tai Selaa tuotekatalogia

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Onnipyörä Helsinki

Jauhokuja 3, 00920 Helsinki
Liikuntamylly / Tackla Center
Katso sijainti kartalla

Myymälävastaava

Klaus Häkkinen
010 778 5902
helsinki@onnipyora.fi

Aukioloajat

ma-pe 10–18
la 10–15
su Suljettu

Katso poikkeukselliset aukioloaikamme

Onnipyörä kannustaa helsinkiläisiä kokeilemaan ja sitä kautta ihastumaan sähköpolkupyörällä liikkumiseen.