Woom 5 lastenpyörä 24" - Vihreä - Onnipyörä

Woom 5 lastenpyörä 24″ – Vihreä

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

579 

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla "Tilauksen kommentit" -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Innovatiivinen ja ultrakevyt 20″ Woom 5 on huippukevyt sekä -laadukas lasten- ja nuortenpyörä yli 7-vuotiaille ja 125 – 145 cm pituisille kuskeille. Matalin istuinkorkeus (jalan sisämitta) 60cm, korkein 75cm. Pyörän mukana 1 x 5 mm kuusioavain sekä 15 mm jakoavain.

Woom 5 antaa lapselle mahdollisuuden ajaa kuten isotkin kahdeksanvaihteisen vaihtajan sekä helppokäyttöisen kierrekahvan ansiosta. Olipa pyörä vain kulkuväline tai suosikkiharrastus, on Woom 5:llä ajaminen taattua hauskaa sekä turvallisuutta kahdella pyörällä. Tarkka ja helppokäyttöinen vaihteenvaihto tekee ajamisesta hauskempaa ja antaa lapsille mahdollisuuden tehdä pidempiä matkoja, vaihteenvaihdon pysyessä kuitenkin tarpeeksi yksinkertaisena nuorelle.

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

Valmistettu kevyestä, korkealaatuisesta AA 6061 alumiinimateriaalista. Geometrisesti suunniteltu 24 tuuman pyörillä ketterä ja helppo käsitellä. Matala sisäänkäynti, matalampi istuma-asento ja anteeksiantava ohjausgeometria tarjoavat hallinnan ja mukavuuden. woom LEGGIE -jalusta esiasennettuna.

Etuhaarukka

Kevyt yksikroinen haarukka alumiinista. 1″ akseli. Suuri kulkukulma helpottaa käsittelyä.

Eturatas

Kapea leveä eturatas 28 hammasta

Vaihteisto

Sram X4, 8 vaihdetta

Vaihdevipu

8 vaihdetta, SRAM X4 kiertokahva.

Polkimet

Kapeat, tasaiset muovipolkimet

Jarrut

Kaksi itsenäisesti toimivaa V-jarrua, joiden jarrutusteho on sovitettu lapsille. Jarruvivut ovat ergonomisesti sovitettuja, säädettäviä ja sopivat lasten käsiin. Laadukkaat Jagwire-kaapelit vähentävät kitkaa ja toimivat tasaisesti.

Rengas

24 x 1,85″ Schwalbe Little Joe taittorenkaat – woom edition. Laadukkaat, kevyet renkaat takaavat alhaisen vierintävastuksen ja maksimaalisen pidon. Schrader (autotyyppiset) venttiilit. Heijastava raidoitus renkaan kyljessä takaa optimaalisen näkyvyyden myös heikossa valaistuksessa.

Ohjaustanko

Leveät, ergonomisesti mukautetut, kevyet alumiinitangot tarjoavat enemmän hallintaa. Hiekkapuhallettu ja mustaksi anodisoitu. Leveys: 58 cm.

Ohjainkannatin

Taotusta alumiinista valmistettu kevyt varsi. Säädettävä korkeus ja ulottuvuus tarkoittaa, että vartta voidaan säätää optimaaliseen ajoasentoon lapsen kasvaessa. Ohjaustanko kiinnitetty kahdella puristimella ja kiinnitetty kahdella 5 mm kuusiopultilla. Integroitu kuulokkeen pultti mahdollistaa helpon puristussäädön.

Satula

Ergonomisesti suunniteltu lapsen lantiolle sopivaksi. Myrkytön. Sivusuojat seiniin nojautumiseen.

Satulaputki

Anodisoitua alumiinia, pikakiristin

Woom 5 lastenpyörä 24″ – Vihreä

579 

Osta