Woom 5 lastenpyörä 24" - Sininen - Onnipyörä

Woom 5 lastenpyörä 24″ – Sininen

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

579 

Hinta yhteensä
Tilattavissa tai noudettavissa yhteensä 10 kpl

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Innovatiivinen ja ultrakevyt 24″ lastenpyörä 8 vaihteella, joka on suunniteltu 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Ikä 7 – 11 vuotta, pituus 49 – 57″. Paino 9,2 kg. Mukana 1 x 5 mm kuusioavain sekä 15 mm jakoavain.

Kaikki myymämme pyörät kootaan ammattilaisen toimesta ja niihin tehdään luovutushuolto. Tuotekuva on viitteellinen, eikä kaikkien osien osalta välttämättä vastaa toimitettavaa pyörää. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

Valmistettu kevyestä, korkealaatuisesta AA 6061 alumiinimateriaalista. Geometrisesti suunniteltu 24 tuuman pyörillä ketterä ja helppo käsitellä. Matala sisäänkäynti, matalampi istuma-asento ja anteeksiantava ohjausgeometria tarjoavat hallinnan ja mukavuuden. woom LEGGIE -jalusta esiasennettuna.

Etuhaarukka

Kevyt yksikroinen haarukka alumiinista. 1″ akseli. Suuri kulkukulma helpottaa käsittelyä.

Eturatas

Kapea leveä eturatas 28 hammasta

Vaihteisto

SRAM X4 takavaihtaja

Vaihdevipu

8 nopeutta. SRAM X4 kierrettävä vaihdevipu

Polkimet

Kapeat, tasaiset muovipolkimet

Jarrut

Kaksi itsenäisesti toimivaa V-jarrua, joiden jarrutusteho on sovitettu lapsille. Jarruvivut ovat ergonomisesti sovitettuja, säädettäviä ja sopivat lasten käsiin. Laadukkaat Jagwire-kaapelit vähentävät kitkaa ja toimivat tasaisesti.

Rengas

24 x 1,85″ Schwalbe Little Joe taittorenkaat – woom edition. Laadukkaat, kevyet renkaat takaavat alhaisen vierintävastuksen ja maksimaalisen pidon. Schrader (autotyyppiset) venttiilit. Heijastava raidoitus renkaan kyljessä takaa optimaalisen näkyvyyden myös heikossa valaistuksessa.

Ohjaustanko

Leveät, ergonomisesti mukautetut, kevyet alumiinitangot tarjoavat enemmän hallintaa. Hiekkapuhallettu ja mustaksi anodisoitu. Leveys: 58 cm.

Ohjainkannatin

Taotusta alumiinista valmistettu kevyt varsi. Säädettävä korkeus ja ulottuvuus tarkoittaa, että vartta voidaan säätää optimaaliseen ajoasentoon lapsen kasvaessa. Ohjaustanko kiinnitetty kahdella puristimella ja kiinnitetty kahdella 5 mm kuusiopultilla. Integroitu kuulokkeen pultti mahdollistaa helpon puristussäädön.

Satula

Ergonomisesti suunniteltu lapsen lantiolle sopivaksi. Myrkytön. Sivusuojat seiniin nojautumiseen.

Satulaputki

Anodisoitua alumiinia, pikakiristin

Sallittu kokonaispaino

80 kg

Woom 5 lastenpyörä 24″ – Sininen

579 

Osta