Woom 3 lastenpyörä 16" - Anniversary Red - Onnipyörä

Woom 3 lastenpyörä 16″ – Anniversary Red

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

449 

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla "Tilauksen kommentit" -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Innovatiivinen ja ultrakevyt 16″ Woom 3 -lastenpyörä on suunniteltu noin 4 – 6 vuotiaille ja 105 – 120 cm pituisille. Matalin istuinkorkeus (jalan sisämitta) 40cm, korkein 55cm. Pyörän mukana 1 x 5 mm kuusioavain sekä 15 mm jakoavain.

Woom 3 -lastenpyörällä lapsi oppii ajamaan ja kehittää helposti ajotaitojaan. Pystyn ajoasennon ansiosta pyörällä on helppo säilyttää tasapaino ja pitää samalla silmällä ympärillä tapahtuvia asioita. Tärkeä takajarru on heposti lapsen löydettävissä silmiinpistävän vihreän jarruvipunsa ansiosta.Värikoodijärjestelmä auttaa sekä estää lapsia sekoittamasta jarruja keskenään ja lisää siten pyöräilyn turvallisuutta. Erityisesti lapsille suunnitellusta jarruvivusta on pienten käsien helppo puristaa ja vipu vaatii vain vähän voimaa pyörän pysäyttämiseksi turvallisesti. Vain 5,4 kg painava Woom 3 -lastenpyörä on superkevyt ja siksi paras (ja suosituin) kumppani lapsen ensimmäisille pidemmille matkoille kaksipyöräisen selässä.

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

Valmistettu kevyestä, laadukkaasta AA 6061 -alumiinista, jossa on putkia. Matala sisäänkäynti, matala istuma-asento, pitkä akseliväli ja anteeksiantava ohjausgeometria maksimoivat vakauden ja tasapainon. woom LEGGIE Kickstand esiasennettu jarru. Superkevyt varsi taotusta alumiinista. 40 mm / +15°. Polviystävällinen: ei ulkonevia pultteja integroidun ohjaustangon kiinnitysrakenteen ansiosta. Ohjaustanko kiinnitetty karaan 5 mm kuusiopultilla.

Etuhaarukka

Kevyt yksikroinen haarukka alumiinista. 1″ akseli. Suuri kulkukulma helpottaa käsittelyä.

Eturatas

18 hammasta

Polkimet

Kapeat, tasaiset muovipolkimet.

Jarrut

Kaksi itsenäisesti toimivaa V-jarrua, joiden jarrutusteho on sovitettu lapsille. Jarruvivut ovat ergonomisesti sovitettuja, säädettäviä ja sopivat pienille käsille. Laadukkaat Jagwire-kaapelit vähentävät kitkaa ja toimivat tasaisesti. Värikoordinoidut jarrut antavat lapsille mahdollisuuden oppia, mikä vipu kytkee minkäkin jarrun.

Rengas

Schwalbe Little Joe 16" x 1,4" – woom-versio. Kevyet renkaat tarjoavat runsaasti iskunvaimennusta, alhaisen vierintävastuksen ja maksimaalisen pidon. Schrader (autotyyppiset) venttiilit. Heijastava raidoitus renkaan kyljessä takaa optimaalisen näkyvyyden myös heikossa valaistuksessa.

Ohjaustanko

Leveät, ergonomisesti mukautetut ja kevyet alumiinitangot tarjoavat enemmän hallintaa. BMX-tyyliset korkeat tangot maksimaaliseen säädettävyyteen. Hiekkapuhallettu ja mustaksi anodisoitu. Kädensija halkaisijaltaan 19 mm, sopii hyvin pienillekin käsille. Leveys: 50 cm.

Ohjainkannatin

Pakotettua alumiinia – 40mm – +15°, ei ulkonevia pultteja tms.

Satula

Ergonomisesti suunniteltu lapsen lantiolle sopivaksi. Myrkytön. Sivusuojat seiniin nojautumiseen.

Satulaputki

Anodisoitua alumiinia, pikakiristin

Woom 3 lastenpyörä 16″ – Anniversary Red

449 

Osta