Woom 2 lastenpyörä 14" - Sininen - Onnipyörä

Woom 2 lastenpyörä 14″ – Sininen

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

399 

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla "Tilauksen kommentit" -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Innovatiivinen ja ultrakevyt 14″ Woom 2 -lastenpyörä, joka on suunniteltu noin 3 – 4,5 vuotiaille ja 95 – 110 cm pituisille lapsille. Pyörän paino 5kg. Matalin istuinkorkeus (jalan sisämitta) 35cm, korkein 40cm. Pyörän mukana 1 x 5 mm kuusioavain sekä 15 mm jakoavain.

Woom 2:n avulla lapsi voi helposti vaihtaa potkupyörästä poljinpyörään ilman apupyöriä. Lapset oppivat intuitiivisesti hetkessä ajamiseen tarvittavat taidot: polkimien painamisen, jalkojen lepäämisen ja tasapainoilun. Woom-pyörällä lapsuuden tärkeästä hetkestä tulee hetkessä unohtumaton! Woom -pyörän kevyt alumiinirunko on pyörän sydän, joka takaa lapselle hauskan ja turvallisen ajokokemuksen. Taitavasti suunnitellun ikäkohtaisen geometrian ansiosta Woom -lastenpyörän mottona onkin superkevyt = superhauska! Tärkeä takajarru on heposti lapsen löydettävissä silmiinpistävän vihreän jarruvipunsa ansiosta.Värikoodijärjestelmä auttaa sekä estää lapsia sekoittamasta jarruja keskenään ja lisää siten pyöräilyn turvallisuutta. Erityisesti lapsille suunnitellusta jarruvivusta on pienten käsien helppo puristaa ja vipu vaatii vain vähän voimaa pyörän pysäyttämiseksi turvallisesti.

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

Valmistettu kevyestä, laadukkaasta AA 6061 -alumiinista, jossa on putkia. Geometrisesti muotoiltu 14" pyörät helpottavat käsittelyä, aloittelijat mielessä. Matala sisäänkäynti, matala istuma-asento, pitkä akseliväli ja anteeksiantava ohjausasento takaavat tasapainon ja mukavuuden. woom LEGGIE -jalusta esiasennettuna. Täysin integroitu 1″ irrotettava kumirengas kiinnitettynä haarukkaan ja runkoon. Auttaa ohjauksen vakauttamisessa ja kaatumisen estämisessä. Suunniteltu erottuvalla ominaisuussarjalla. Suljetut teollisuuslaakerit. Integroitu etupuristin.

Etuhaarukka

Kevyt yksikroinen haarukka alumiinista. 1″ akseli. Suuri kulkukulma helpottaa käsittelyä.

Eturatas

18 hammasta

Polkimet

Kapeat, tasaiset muovipolkimet.

Jarrut

Kaksi itsenäisesti toimivaa mini V-jarrua, joissa on lapsille sovitettu jarruteho. Jarruvivut ovat ergonomisesti sovitettuja, säädettäviä ja sopivat pienille käsille. Laadukkaat Jagwire-kaapelit vähentävät kitkaa ja toimivat tasaisesti. Värikoordinoidut jarrut antavat lapsille mahdollisuuden oppia, mikä vipu kytkee minkäkin jarrun. Sisältää Yhdysvaltain CPSC:n määräysten mukaisesti asennetun vuoratun jarrun.

Rengas

Schwalbe Little Joe 14" x 1,4" – woom-versio. Kevyet renkaat tarjoavat runsaasti iskunvaimennusta, alhaisen vierintävastuksen ja maksimaalisen pidon. Schrader (autotyyppiset) venttiilit. Heijastava raidoitus renkaan kyljessä takaa optimaalisen näkyvyyden myös heikossa valaistuksessa.

Ohjaustanko

Leveät, ergonomisesti mukautetut ja kevyet alumiinitangot tarjoavat enemmän hallintaa. BMX-tyyliset korkeat tangot maksimaaliseen säädettävyyteen. Hiekkapuhallettu ja mustaksi anodisoitu. Kädensija halkaisijaltaan 19 mm, sopii hyvin pienillekin käsille. Leveys: 50 cm.

Ohjainkannatin

Täysin integroitu, ei ulkonevia pultteja.

Satula

Ergonomisesti suunniteltu sopimaan pienen lapsen anatomiaan ja biomekaniikkaan. Myrkytön. Sivusuojat seiniin nojautumiseen. Kiinteä alumiininen satulaputken kiristyspanta eliminoi kääntymis-/kiertymisriskin.

Satulaputki

Anodisoitu alumiini. Turvatulppa pohjassa. Maksimaalinen satulan korkeuden säätö avoimen satulatolpparakenteen ansiosta.

Woom 2 lastenpyörä 14″ – Sininen

399 

Osta