Woom 1 lasten potkupyörä 12" - Vihreä - Onnipyörä

Woom 1 lasten potkupyörä 12″ – Vihreä

Lasten- ja nuortenpyörät

Woom

249 

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla "Tilauksen kommentit" -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Innovatiivinen ja ultrakevyt 12″ Woom 1 -potkupyörä lapselle. Pyörä on suunniteltu 18 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille. Ikä 1,5 – 3,5 vuotta. Paino 3 kg. Matalin istuinkorkeus maasta 26 cm ja korkein 37 cm. Mukana 1 x 5 mm kuusioavain. Woom 1 lastenpyörä johdattaa lapsen pyöräilyn hauskaan maailmaan. Tasapainopyörä on suunniteltu siten, että taaperon on helppo hypätä pyörän selkään ja potkutella menemään. Vaikka lapsi olisi vasta alkanut kävelemään Woom 1 auttaa lasta saamaan itsevarmuutta ja ymmäryksen tasapainon tunteesta kahdella pyörällä.
Pyörän superkevyt alumiinirunko on Woom 1 -tasapainopyörän sydän, joka takaa hauskan ja turvallisen ajokokemuksen lapselle.

HUOM. Pyörä toimitetaan laatikossa, ellei muuta ole sovittu. Jos noudat tuotteen myymälästä ja haluat meidän kasaavan pyörän puolestasi, lisää asiasta maininta kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. Kasausmaksu (30€) maksetaan noudon yhteydessä myymälään.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Runko

AA 6061 alumiinia. Irrotettava kumirengas kiinnitetty haarukkaan ja runkoon. Auttaa ohjauksen vakauttamisessa ja kaatumisen estämisessä. Geometrisesti muotoiltu 12" pyörät helpottaa käsittelyä. Matala sisäänkäynti, pitkä akseliväli ja pystysuora istuinasento takaavat tasapainon ja mukavuuden.

Etuhaarukka

Kevyt yksikroinen haarukka alumiinista, 1″ akseli, suuri kulkukulma helpottaa käsittelyä.

Jarrut

Mini V-jarru jarruteholla lapsille sovitettuna. Jarruvipu ergonomisesti sovitettu ja sopii pienille käsille. Laadukkaat Jagwire-kaapelit vähentävät kitkaa ja toimivat tasaisesti.

Rengas

12 x 1.35″ Schwalbe G-One Speed. Kevyet renkaat tarjoavat runsaasti iskunvaimennusta, alhaisen vierintävastuksen ja maksimaalisen pidon. Schrader (autotyyppiset) venttiilit. Heijastavat raidat renkaiden sivuilla takaavat optimaalisen näkyvyyden myös heikossa valaistuksessa.

Ohjaustanko

Leveät, ergonomisesti mukautetut, kevyet alumiinitangot tarjoavat enemmän hallintaa. Hiekkapuhallettu ja mustaksi anodisoitu. Kädensija halkaisijaltaan 19 mm, sopii hyvin pienillekin käsille. Leveys: 43 cm.

Ohjainkannatin

Taotusta alumiinista valmistettu superkevyt varsi; 40 mm / +15°. Polviystävällinen: ei ulkonevia pultteja integroidun ohjaustangon kiinnitysrakenteen ansiosta. Ohjaustanko kiinnitetty karaan 5 mm kuusiopultilla.

Satula

Ergonomisesti suunniteltu sopimaan pienen lapsen anatomiaan ja biomekaniikkaan. Myrkytön. Sivusuojat seiniin nojautumiseen. Kiinteä alumiininen satulaputken kiristyspanta eliminoi kääntymis-/kiertymisriskin.

Satulaputki

Anodisoitu alumiini. Turvatulppa pohjassa. Maksimaalinen satulan korkeuden säätö avoimen satulatolpparakenteen ansiosta.

Woom 1 lasten potkupyörä 12″ – Vihreä

249 

Osta