Tunturi eMotion Mid naisten sähköpyörä - Onnipyörä

Tunturi eMotion Mid naisten sähköpyörä

Retkipyörät

Tunturi

2 899 

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Tunturin sporttinen miesten hybridisähköpyörä on omiaan työmatkoilla ja pyöräretkillä. Ajaminen on miellyttävää myös huonokuntoisilla teillä joustohaarukan ansiosta. Jouston voi myös lukita pois tarvittaessa, jolloin se toimii kovakeulaisena etuhaarukkana. eMotion on varustettu Shimano STEPS 6100 -keskimoottorilla, josta löytyy riittävästi tehoa mäkien nousemiseen tai vastatuuleen ajamiseen. Ohjaustangossa olevaa näyttöä on helppo käyttää, ja avustuksen voi valita kolmesta tehoalueesta: High, Normal ja Eco. Avustustehosta ja maastosta riippuen akkukapasiteetti riittää noin 100 kilometrin matkalle. (High-tasolla noin 75 km. Normal-tasolla noin 105 km ja Eco-tasolla noin 150 km.) Yhdeksän vaihdetta tehostavat sähköavustuksen käyttöä. Akun lataaminen hoituu helposti – joko se on kiinni pyörässä tai voit ottaa sen mukaan ja ladata vaikkapa työpäiväsi aikana tavallisesta pistorasiasta. Pyörän varusteisiin kuuluu mm. akusta virtansa ottavat etu- ja takavalot sekä kevyesti rullaavat Mitaksen pistosuojatut renkaat. Suositeltu pyöräilijän pituus: 52 (165-175) 56 (175-185). Paino 24,2 kg.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Shimano BT-E8010

Äärimmäisen kestävä, tehokas suuren kapasiteetin litiumioniakku. Lithium-ion 36 V; 14 Ah / 504 Wh, akun kantavuus / latausaika: 2 h 80 %, 4,5 h 0 -> 100 %

Moottori
Shimano Steps E6100

Tehokas ja kevyt keskimoottori, joka mahdollistaa optimaalisen voimansiirron mahdollisimman pitkää ja mukavaa ajoa varten.

Näyttö
Shimano SC-E6100

Kolme avustustaso: High, Normal, Eco

Tekniset tiedot

Akku

Shimano BT-E8010

Moottori

Shimano Steps E6100

Näyttö

Shimano SC-E6100

Runko

Alumiini

Etuhaarukka

Suntour NEX HLO DISC 63 mm

Vaihteisto

Shimano Acera RD-M360 8-v

Vaihdevipu

Shimano Acera SL-M315, 8-v

Polkimet

Liukumaton

Jarrut

Shimano MT-201 hydrauliset levyjarrut

Rengas

Mitas Hook 42-622, pistosuojattu, sivuheijastin

Ohjaustanko

Alumiini 620 mm

Ohjainkannatin

A-Head alumiini, säädettävä

Satula

Selle Royal Gel

Satulaputki

Alumiini 30,4 mm

Etuvalo

On

Takavalo

On

Tunturi eMotion Mid naisten sähköpyörä

2 899 

Osta