Salama Trio Classic sähköavusteinen kolmipyörä - Onnipyörä

Salama Trio Classic sähköavusteinen kolmipyörä

Muut pyörät

Salama

2 399 

Hinta yhteensä
Tuotetta on hyvin saatavilla

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Kolmipyöräinen Salama Trio Classic sähköpyörä on täydellinen valinta sinulle, joka haluat vakaan sähköavusteisen polkupyörän, mutta tarvitset tasapainon säilyttämiseen hiukan apua. Pyörän etupyörä, sekä takana olevat kaksi pyörää mahdollistavat turvallisen ajon sekä pysähtymisen ilman tarvetta laskea kumpaakaan jalkaa maahan. Salama Trio Classic sähköavusteisella kolmipyörällä polkaiset kevyesti paikasta toiseen ja palautat ilon liikkumiseen.

Sähkömoottorissa on viisi avustustehoa ja ohjaustangossa olevien painikkeiden avulla tehoa on helppo lisätä sekä pienentää. Salama Trion ohjaustangossa on selkeä näyttö, josta on helppo seurata ajonopeutta, akun varaustilaa sekä käytössä olevaa avustustehon määrää. Salama Trio Classic kolmipyöräisessä sähköpyörässä on luotettava 7-vaihteinen Shimanon napavaihteisto, joka ei vaadi juurikaan huoltamista ja pyörässä oleva jalkajarru sekä etupyörän käsikäyttöinen vannejarru varmistavat turvallisen pysähtymisen tällä Salaman kolmipyöräisellä.

Salama Trio sähköpyörä on varustettu huoltovapaalla sähkömoottorilla, joka on sijoitettu etupyörän napaan. Pyörässä on ns. poljintunnistus, joka tarkoittaa, että sähköavustus kytkeytyy päälle polkemisen alkaessa ja kytkeytyy pois kun polkemisen lopettaa. Pyörään on asennettavissa kaasukahva, jonka hinta asennettuna on 50€

Pyörän leveiden 24” renkaiden ansiosta pyörä kulkee uskomattoman hyvin asfaltilla sekä tasaisesti myös hiekkatiellä. Salama Trio sähköavusteinen kolmipyörä sopii noin 150-185 cm pituisille kuskeille. Pyörän kantavuus on maksimissaan 120 kg ja pyörän mitat (P x L x K): 180x75x120 cm.

Pyörässä on valmiina etu- ja takakori, lakisääteiset valot edessä ja takana, litium-akku 36 V 10,4 Ah, jolla jopa 60 km:n kantama yhdellä latauksella. Salama Trio -kolmipyörä on helppo ladata, akun saa kätevästi irti tai sen voi ladata myös paikallaan ilman irrotusta, latausaika n. 4 h.

HUOM! Pyörää valmistetaan punaisen, valkoisen ja mustan värisinä, mutta värien saatavuus vaihtelee. Tarkistathan siis ensin ennen ostamista, mitä värivaihtoehtoja on sillä hetkellä saatavilla.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Tekniset tiedot

Salama Trio Classic sähköavusteinen kolmipyörä

2 399 

Osta