Muut pyörät - Onnipyörä

Muut pyörät

Muut pyörät

Valikoimastamme löydät myös erilaiset erikoispyörät kuten sähköavusteiset pitkäperäpyörät, laatikkopyörät sekä pitkäperäpyörät, joiden avulla kuskaat helposti lapset kouluun ja harrastusten pariin sekä hoidat perheen kauppareissut. Palvellaksemme ikäihmisiä sekä muita asiakkaita, jotka kaipaavat pyöräilyyn vakautta ja apua tasapainon säilyttämiseen, valikoimastamme löydät myös kolmipyöräiset sähköpyörät.

Sähköpyörien lisäksi löydät valikoimastamme myös valikoituja perinteisiä “luomu” -pyöriä kuten legendaariset Brompton -taittopyörät, Helkama Jopot sekä gravelpyöriä Lapierrelta ja Ghostilta.

Winora FUB 3 wheel sähkölaatikkopyörä - Onnipyörä
Crescent Elmer sähköpitkäperäpyörä - Onnipyörä
Valkoinen Helkama Jopo - Onnipyörä

Sähköavusteinen pitkäperäpyörä

Vankan rakenteensa ja normaalia leveämpien renkaiden ansiosta pitkäperäpyörät ovat perinteisiin pyöriin verrattuna vakaampia ja turvallisempia, jonka takia ne soveltuvat erinomaisia etenkin lasten kuljettamiseen. Pyörän normaalia pidemmällä tarakalla mahdutat lastenistuimen lisäksi laukun tai korin tavaroita varten tai vaikka toisen lastenistuimen.

Pitkäperäpyörä on laatikkopyörään verrattuna myös helpompi säilytettävä normaalissa pyörävarastossa kompaktin kokonsa ansiosta. 

Sähkölaatikkopyörä

Sähköavusteinen laatikkopyörä on kuin pyöräilevän perheen farmariauto, jonka avulla lapset kuskataan kätevästi päiväkotiin, kouluun ja harrastusten pariin sekä tehdään kotimatkalla vielä viikon ruokaostokset.

Winora sähkölaatikkopyörä