Helkama e-Trike 3v sähköavusteinen kolmipyörä - Onnipyörä

Helkama e-Trike 3v sähköavusteinen kolmipyörä

Muut pyörät

Helkama

3 399 

Helkaman kolmipyöräinen e-Trike sähköpyörä on mitä mahtavin valinta, kun pyöräilyyn kaivataan ylimääräistä vakautta keveydestä kuitenkaan tinkimättä. Tässä Helkaman sähköavusteisessa kolmipyörässä on edessä kaksi 20 tuuman rengasta ja takana 24 tuumainen rengas, jotka tuovat ajamiseen kaivattua vakautta ja Shimanon keskimoottori varmistaa, että kyyti on tasaista ja helposti ennakoitavaa, ilman pelkoa siitä, että moottori vain vie ja kuljettaja vikisee. E-Trikessa on valittavissa kolme eri avustustasoa: eco, normal ja high, jotka varmistavat, että sähköavustusta on saatavilla juuri sopiva määrä erilaisiin tilanteisiin. Pyörässä olevat käsijarru, perinteinen jalkajarru ja kolmivaihteinen Shimano Nexus -napavaihteisto ovat helppokäyttöiset ja luotettavat perusvarusteet ja pyörässä oleva säädettävä ohjainkannatin varmistaa, että ajoasento on helposti säädettävissä ajajalle optimaaliseksi. Pyörässä on myös LED-etu- sekä takavalo seisontavalotoiminnolla. Pyörän paino noin 32,5 kg. Akun latausaika 6,5 tuntia.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Shimano BT-8014

Litium ion 418Wh

Moottori
Shimano STEPS E6110

Tehokas ja kevyt keskimoottori, joka mahdollistaa optimaalisen voimansiirron mahdollisimman pitkää ja mukavaa ajoa varten.

Näyttö
Shimano SC-E6100

Kolme avustustaso: High, Normal, Eco

Tekniset tiedot

Akku

Shimano BT-8014

Moottori

Shimano STEPS E6110

Näyttö

Shimano SC-E6100

Runko

Teräs

Ketju

1/2" X 3/32" 50M/RULLA Z610HX

Vaihteisto

Shimano Nexus 3, napavaihteisto

Vaihdevipu

Kiertokahva

Jarrut

Jalkajarru

Rengas

Schwalbe Big Apple, edessä 20" ja takana 24"

Ohjaustanko

Teräs 625mm

Ohjainkannatin

Alumiini, säädettävä 85mm

Satula

Selle Royal 5015DEC

Satulaputki

27,2 x 300mm

Etuvalo

MR GO e-bikeE 6-12v

Takavalo

H-Trace e-bike

Helkama e-Trike 3v sähköavusteinen kolmipyörä

3 399 

Osta