Varaosat - Onnipyörä

Pyöräilytarvikkeet ja varaosat

Varaosat

Kumit puhki ja ketjut ruosteessa? Rattaat kuluneet ja jarrutkin vetelevät viimeisiään? Puuttuuko satula, välkkyvätkö valot? Haussa uudet kesärenkaat tai laadukkaat nastarenkaat talveen? Pyöräilynautinto on tiukasti sidoksissa pyöräsi kuntoon sekä laadukkaisiin pyöräilytarvikkeisiin ja osiin. Oikein valitut sekä korkealaatuiset tarvikkeet ja varaosat eivät ainoastaan takaa polkupyöräsi suorituskykyä vaan myös omaa turvallisuuttasi.

Meiltä löydät tarvisemasi lisävarusteet ja tarvikkeet

Tavarat kulkevat mukavasti mukana ja pysyvät sateellakin kuivana huippulaatuisten ja vedenpitävien Ortlieb -sivulaukkujen sekä Targus -reppujen kanssa. Valikoimassa lisäksi paljon erilaisia koreja tavaroiden kuljettamiseen kuten XLC, Atran, Racktime.

Jotta pyöräsi ei lähtisi pitkäkyntisten matkaan, on laadukkaaseen lukkoon syytä panostaa. Meiltä löytyy hyllystä erilaiset huippulukot sellaisilta merkeiltä kuten Abus, AXA sekä Kryptonite.

Kunnollisiin pyöränvaloihin on myös syytä panostaa. Ei vain siksi, että laki niiden käyttöä pimeällä edellyttää, vaan jotta pyöräily olisi sinulle mahdollisimman turvallista. Meiltä löydät laadukkaat vaihtoehdot mm. Cavo, Halo, Herrmans, Lezyne, AXA sekä Blackburn.

Jos olet lähdössä matkalle autosi kanssa ja haluat sähköpyöräsi reissuun mukaan, valikoimastamme löytyy erittäin vankka ja helppokäyttöinen, auton peräkoukkuun kiinnitettävä Thule -pyöräteline, jolla kuljetat halutessasi jopa kaksi sähköpyörää kerralla.

Lapset kulkevat myös mukavasti sähköpyörän kyydissä laadukkailla Thule tai Hamax -lastenistuimilla.

Pyöräilykypärät

Omasta turvallisuudesta on syytä pitää pyöräillessä hyvää huolta ja laadukkaan pyöräilykypärän tulisi olla jokaisen pyöräilijän hankintalistan kärjessä. Olitpa sitten maastossa seikkaileva hurjapää tai rauhallinen kaupunkiajelija on oma pää syytä turvata, sillä jo pienellä päähän kohdistuvalla iskulla voi huonolla tuurilla olla todella suuret seuraukset.

Meiltä löydät paljon erilaisia ja laadukkaita pyöräilykypäriä tunnetuilta valmistajilta kuten Nutcase, POC, Giro, Lazer, Bliz sekä Lumos.

Nutcase

Laaja valikoima polkupyörän renkaita eri olosuhteisiin, niin kesään kuin talveenkin

Renkaita meiltä löydät niin kesän kuin talvenkin seikkailuihin huippumerkeiltä kuten Schwalbe, WTB, Continental, Michelin, Suomi Tyres, Black Ice, Deli ja Vittoria.

Valikoimistamme löytyy lisäksi lähes kaikki mahdolliset varaosat scootteihin mm. ulko-ja sisärenkaat sekä myös täyskumirenkaat.

Suomi Tyres sähköpyörän talvirengas

Polkupyörien varaosat

Kuluneet ja rikki menneet osat on uusittava ajoissa, jotta pyöräily on miellyttävää ja turvallista. Pyöräsi kunnosta huolehtiminen ja nautinnollinen pyöräilykokemus vaatii olennaisesti oikeiden pyörän varaosien käyttöä. Kulkeepa pyöräilyreittisi sitten maantiellä, maastossa, kaupungissa tai missä tahansa muualla, on tärkeää muistaa, että ajan mittaan pyöräsi tarvitsee säännöllistä huoltoa ja varaosien vaihtoa. Korkealaatuiset varaosat ovat avainasemassa, kun haluat varmistaa pyöräsi suorituskyvyn ja turvallisuuden. Hyvin huolletulla polkupyörällä liikkuminen on kuin uudella pyörällä ajaisi, joten valitse tarkoin sopivat varaosat pyörääsi pitääksesi se aina huippukunnossa.

Tee-se-itse henkilöt löytävät valikoimistamme pyörien huoltoon tarvitsemansa työkalut sekä voiteluaineet luotetuilta valmistajilta kuten ParkTool, Shimano sekä Fuchs. Voimansiirto-osia löytyy laaja valikoima yleisimmiltä valmistajilta Shimano, Sram, Ybn, Sunrace sekä KMC. 

Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia pyörän varaosia huippumerkeiltä kuten Tektro, EBC, BBB, Magura, Shimano, DVO, Suntour, FOX, Rockshox jne. Voit ostaa meiltä tarvitsemasi varaosat ja vaihtaa ne pyörääsi itse tai jättää pyöräsi meille. Huollamme hellin käsin niin sähköpolkupyörät kuin perinteiset polkupyörätkin.

Varaosatiedustelu

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pyörät, polkimet sekä muut – kaikki sähköpolkupyörien varaosat ja tarvikkeet löydät meiltä. Lisäksi meillä on myös laaja valikoima sähköpotkulautojen varaosia ja tarvikkeita.

Myynnissä lisäksi paljon erilaisia pyöräilytarvikkeita mm. Thulen polkupyöränkuljetustelineet, Pocin ja Lazerin laadukkaat pyöräilykypärät, Abuksen ja Kryptoniten polkupyörän lukot, Selle Royalin pyöränsatulat, Park Toolin pyöräilyyn soveltuvat työkalut, Lezynen sekä Blackburnin huippulaadukkaat polkupyörän valot ja Shimanon pyöräilytarvikkeet aina ajokengistä polkimiin. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta me suosittelemme, että poljet paikalle tutustumaan valikoimaamme.