Myynti - Onnipyörä

Myynti

Myynti

Palvelemme iloisesti ja laadukkaasti asiakkaitamme joka päivä löytääksemme juuri sinulle sopivimman ratkaisun. Asiointi kanssamme on helppoa ja nopeaa ja pystymme tarjoamaan ratkaisut myös isompiin kokonaisuuksiin kuten yrityksille ja yhdistyksille.

Laadukkaat sähköpyörät erilaisiin tarpeisiin 

Myymme ja edustamme useita maailmalla tunnettuja ja ennen kaikkea laadukkaita sähköpyörämerkkejä. Panostamme valikoimassamme eritoten Euroopassa valmistettaviin sähköpyöriin. Valikoimistamme löytyy pyöriä mm. Helkama, Tunturi, Haibike, Crescent, Winora, Ghost, RockMachine, BESV, Electra, Frappe, Multicycle, Kross, Superior sekä Lapierre.

Lisäksi löydät meiltä erikoispyöriä kuten tavarankuljetus- sekä pitkäperäpyöriä valmistajilta kuten Benno Boost ja Winora, sähköavusteisia kolmipyöriä, laatikkopyöriä sekä myös kulttiasemaan nousseen Bromptonin taittopyörät.

Haluamme palvella myös perheen pienimmät ja meiltä löydät maailmalla laajaa suosiota nauttivat, pienintäkin yksityiskohtaa myöden turvalliseksi valmistetut Woom -lastenpyörät, joista löytyy kokoja aina potkupyörästä 26 -tuumaiseen nuorisopyörään saakka useissa eri väreissä.

Sähköpyöriä heti varastosta aina valmiiksi kasattuina ja luovutustarkastettuina

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat aina ammattitaitoisen huoltohenkilöstömme kasaamia sekä luovutustarkastamia. Pidämme asiakkaillemme aina myös helposti ymmärrettävän käyttöopastuksen pyörän oston yhteydessä.

Onnipyörän luovutustarkastus pitää sisällään:

  • Renkaiden ilmanpaineiden tarkastus
  • Ohjainlaakereiden tarkastus
  • Polkimien asennus
  • Vaihteiden säätö
  • Jarrujen säätö
  • Pinnojen kireyden tarkastus
  • Pulttien ja ruuvien kiinnitysten tarkastus
  • Sähköjärjestelmän testaus
  • Akun lataus sekä akun latauslaitteen testaus
  • Pyörän koeajo

Meiltä löydät tarvisemasi lisävarusteet ja tarvikkeet

Tavarat kulkevat mukavasti mukana ja pysyvät sateellakin kuivana huippulaatuisten ja vedenpitävien Ortlieb -sivulaukkujen sekä Targus -reppujen kanssa. Valikoimassa lisäksi paljon erilaisia koreja tavaroiden kuljettamiseen kuten XLC, Atran, Racktime.

Jotta pyöräsi ei lähtisi pitkäkyntisten matkaan, on laadukkaaseen lukkoon syytä panostaa. Meiltä löytyy hyllystä erilaiset huippulukot sellaisilta merkeiltä kuten Abus, AXA sekä Kryptonite.

Kunnollisiin pyöränvaloihin on myös syytä panostaa. Ei vain siksi, että laki niiden käyttöä pimeällä edellyttää, vaan jotta pyöräily olisi sinulle mahdollisimman turvallista. Meiltä löydät laadukkaat vaihtoehdot mm. Cavo, Halo, Herrmans, Lezyne, AXA sekä Blackburn.

Jos olet lähdössä matkalle autosi kanssa ja haluat sähköpyöräsi reissuun mukaan, valikoimastamme löytyy erittäin vankka ja helppokäyttöinen, auton peräkoukkuun kiinnitettävä Thule -pyöräteline, jolla kuljetat halutessasi jopa kaksi sähköpyörää kerralla.

Lapset kulkevat myös mukavasti sähköpyörän kyydissä laadukkailla Thule tai Hamax -lastenistuimilla.

Pyöräilykypärät

Omasta turvallisuudesta on syytä pitää pyöräillessä hyvää huolta ja laadukkaan pyöräilykypärän tulisi olla jokaisen pyöräilijän hankintalistan kärjessä. Olitpa sitten maastossa seikkaileva hurjapää tai rauhallinen kaupunkiajelija on oma pää syytä turvata, sillä jo pienellä päähän kohdistuvalla iskulla voi huonolla tuurilla olla todella suuret seuraukset.

Meiltä löydät paljon erilaisia ja laadukkaita pyöräilykypäriä tunnetuilta valmistajilta kuten Nutcase, POC, Giro sekä Lumos.

Nutcase

Lisävarusteet

Tee-se-itse henkilöt löytävät valikoimistamme pyörien huoltoon tarvitsemansa työkalut sekä voiteluaineet luotetuilta valmistajilta kuten ParkTool, Shimano sekä Fuchs. Voimansiirto-osia löytyy laaja valikoima yleisimmiltä valmistajilta Shimano, Sram sekä KMC.

Renkaita niin kesään kuin talveenkin on tarjolla huippumerkeiltä kuten Schwalbe, WTB, Continental, Michelin, Suomi Tyres ja Vittoria.

Valikoimistamme löytyy lisäksi lähes kaikki mahdolliset varaosat scootteihin mm. ulko-ja sisärenkaat sekä myös täyskumirenkaat.