Tunturi eHybrid 2.0 Naisten sähköpyörä - Onnipyörä

Tunturi eHybrid 2.0 Naisten sähköpyörä

Retkipyörät

Tunturi

3 799 

48: Vähissä
53: Vähissä

Mikäli tuotetta ei ole varastossa tai on vähissä, niin ota yhteyttä ja kysy saatavuutta myymälästä.

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Sporttinen hybridisähköpyörä on omiaan työmatkoilla ja pyöräretkillä. Ajaminen on miellyttävää myös huonokuntoisilla teillä joustohaarukan ansiosta. Jouston voi myös lukita pois tarvittaessa, jolloin se toimii kovakeulaisena etuhaarukkana. eHYBRID on varustettu Shimano STEPS -keskimoottorilla, josta löytyy riittävästi tehoa mäkien nousemiseen tai vastatuuleen ajamiseen.

Ohjaustangossa olevaa näyttöä on helppo käyttää, ja avustuksen voi valita kolmesta tehoalueesta: High, Normal ja Eco. Avustustehosta ja maastosta riippuen akkukapasiteetti riittää noin (High-tasolla noin 93 km. Normal-tasolla noin 130 km ja Eco-tasolla noin 185 km.)

Di2 on Shimanon sähköinen vaihdejärjestelmä. Di2-vaihteeet mahdollistava nopeamman ja sujuvamman vaihtamisen vähemmällä vaivalla. Kun ne on asennettu SHIMANO STEPS -järjestelmällä varustettuun sähköpyörään, hyödyt myös automaattisesta vaihtamisesta. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin tasaisesti ja toimivat vaikeissakin sääolosuhteissa. Akun lataaminen hoituu helposti – joko se on kiinni pyörässä tai voit ottaa sen mukaan ja ladata vaikkapa työpäiväsi aikana tavallisesta pistorasiasta. Pyörän varusteisiin kuuluu mm. akusta virtansa ottavat etu- ja takavalot sekä kevyesti rullaavat Mitaksen pistosuojatut renkaat. Etu- ja takavalaisin, jotka ottavat virtansa akusta, soittokello, seisontatuki, tavaratelineeseen saa kiinnitettyä pikalukittavan tavarakorin. Suositeltu pyöräilijän pituus: 48 (155 – 167 cm) ja 53 (165 – 177 cm). Paino 24,20 kg.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Shimano Shimano BT-E8035

Lithium-ion 504 Wh. Tyylikkäästi muotoiltu akku latautuu nopeasti ja säilyttää enimmäiskapasiteettinsa korkealla tasolla koko käyttöikänsä ajan.

Moottori
Shimano Steps E6100

Tehokas ja kevyt keskimoottori, joka mahdollistaa optimaalisen voimansiirron mahdollisimman pitkää ja mukavaa ajoa varten.

Näyttö
Shimano SC-E6100

Shimanon SC-E6100 LCD-näyttö Bluetooth- ja ANT-yksityisliitännöillä

Tekniset tiedot

Akku

Shimano Shimano BT-E8035

Moottori

Shimano Steps E6100

Näyttö

Shimano SC-E6100

Runko

Alumiini

Etuhaarukka

RST Volant 9, Travel: 60 mm

Vaihteisto

Shimano Nexus 5 napavaihteisto

Vaihdevipu

Shimano SW7000, 5-v

Polkimet

Alumiini liukumaton

Jarrut

Shimano MT-201 hydrauliset levyjarrut

Rengas

Mitas Hook 42-622, pistosuojattu,sivuheijastin

Ohjaustanko

XLC alumiini 640mm

Ohjainkannatin

A-Head alumiini, säädettävä

Satula

Selle Royal Viento

Satulaputki

Alumiini 30,9 mm

Etuvalo

On

Takavalo

On

Tunturi eHybrid 2.0 Naisten sähköpyörä

3 799 

Osta