Tunturi eHybrid 2.0 27,5" sähköpyörä - Onnipyörä

Tunturi eHybrid 2.0 27,5″ sähköpyörä

Retkipyörät

Tunturi

3 799 

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Tunturi eHybrid 2.0 on sähköpyörä, joka sopii erinomaisesti joka päiväiseen käyttöön työmatkoille, pyöräretkille ja kaupunkiajeluun. Sporttinen ja luotettava Tunturi eHybrid on joustavan etuhaarukkansa ansiosta erittäin miellyttävä peli pyöräillä myös epätasaisilla teillä ja jouston voi helposti poistaa myös käytöstä, jolloin etuhaarukka muuttuu kovakeulaiseksi. Laadukas Shimanon 85Nm vääntävä EP600 -keskimoottori antaa reilusti polkutehoa mäkiin tai vastatuuleen poljettaessa ja moottorin kolme avustintasoa (High, Normal ja Eco) takaavat, että avustustehoa on saatavilla erilaisissa tilanteissa juuri tarvittava määrä. Käytettävästä avustustehosta sekä maastosta riippuen akussa riittää tehoa jopa n. 185 km matkaan! Käytettävän avustuksen määrä on helppo valita sähköpyörän ohjaustangossa olevan helppokäyttöisen Shimano näytön avulla.

Sähköpyörän Di2 -vaihdejärjestelmä mahdollistaa automaattivaihteiden käytön, eli voit valita haluatko vaihtaa vaihteita itse vai annatko Tunturi eHybridin hoitaa asian puolestasi, jolloin voit keskittyä vain polkemiseen ja pyöräilynautitoon! Sähköpyörässä on hydrauliset levyjarrut, jotka toimivat vaikeissakin sääolosuhteissa ja niiden avulla pysäytät vauhdin tasaisesti sekä turvallisesti. Pyörässä lisäksi integroidut etu- ja takavalot, jotka ottavat virtansa suoraan akusta, kevyesti rullaavat pistosuojatut renkaat sekä soittokello ja seisontatuki. Akun lataaminen hoituu helposti – voit ladata sitä niin, että akku on kiinni pyörässä tai voit ottaa akun mukaasi ja ladata sen vaikkapa työpäiväsi aikana tavallisesta pistorasiasta.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Shimano Shimano BT-E8035

Lithium-ion 504 Wh. Tyylikkäästi muotoiltu akku latautuu nopeasti ja säilyttää enimmäiskapasiteettinsa korkealla tasolla koko käyttöikänsä ajan.

Moottori
Shimano EP600

SHIMANO EP600 moottori 85Nm väännöllä tarjoaa huokeaan hintaansa nähden huikeaa suorituskykyä. Se sopii täydellisesti jyrkkiin nousuihin, lisätehoa kaipaaville kaupunkipyöräilijöille sekä viikonloppuretkeilijöille, jotka haluavat ajaa entistä pidemmälle tai päästä perille nopeammin.

Näyttö
Shimano SC-EN500

LCD-näytössä näkyvät oleelliset ajotiedot (RANGE/DIST/ODO/AUTO/GEAR). Yksinkertainen ja intuitiivinen painiketoiminto

Tekniset tiedot

Akku

Shimano Shimano BT-E8035

Moottori

Shimano EP600

Näyttö

Shimano SC-EN500

Runko

Alumiini

Etuhaarukka

Suntour Mobie-A32 63mm

Vaihteisto

Shimano Nexus 5 napavaihteisto

Vaihdevipu

Shimano SW-EN600

Polkimet

SP-823

Jarrut

Shimano MT-200 hydrauliset levyjarrut

Rengas

Schwalbe Marathon Plus Tour 55-584, Kaksoissuoja

Ohjaustanko

XLC alumiini 640mm

Ohjainkannatin

A-HEAD E:90 R:+20DG

Satula

Selle Royal Vivo

Satulaputki

Alumiini 30,9 mm

Etuvalo

On, ottaa virtansa akusta

Takavalo

On, ottaa virtansa akusta

Tunturi eHybrid 2.0 27,5″ sähköpyörä

3 799 

Osta