Tunturi eGravel sähköpyörä - Onnipyörä

Tunturi eGravel sähköpyörä

Gravel- ja maantiepyörät, Gravelpyörät

Tunturi

3 799 

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Tunturi eGravel on tyylikäs sähköinen gravel-pyörä Shimanon Steps E7000 -moottorilla, joka mahdollistaa kevyet mäenylitykset ja auttaa puskemaan vastatuuleen lisäämällä vääntöä. Avustusjärjestelmän pieni kitka mahdollistaa kevyen polkemisen myös yli 25 km/h nopeuksissa. Nopeuden laskiessa moottori tulee mukaan sujuvasti. Sähköavusteinen pyörä mahdollistaa eritasoisten pyöräilijöiden liikkumisen samassa ryhmässä myös vaihtelevassa maastossa.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Shimano Shimano BT-E8035

Lithium-ion 504 Wh. Tyylikkäästi muotoiltu akku latautuu nopeasti ja säilyttää enimmäiskapasiteettinsa korkealla tasolla koko käyttöikänsä ajan.

Moottori
Shimano Steps E7000

Moottori kompakti koko tarjoaa luonnollisen polkemistuntuman ja sen kevyt 2,8 kg:n paino takaa pyörän paremman hallittavuuden. Matala profiili ja kestävä suojakotelo tekevät siitä ihanteellisen vaativaan maastoajoon kaikissa sääolosuhteissa.

Näyttö
Shimano SC-E7000

1.39″ (4cm). Avustustasot Boost, Trail, Eco

Tekniset tiedot

Akku

Shimano Shimano BT-E8035

Moottori

Shimano Steps E7000

Näyttö

Shimano SC-E7000

Runko

Alumiini

Etuhaarukka

Hiilikuitu

Eturatas

47 hammasta

Vaihteisto

Shimano RDM 8000 XT 11-v

Vaihdevipu

Shimano SL-M8000 XT 11-v

Polkimet

Alumiini

Jarrut

Shimano RS-600 flat mount hydraulinen

Rengas

Schwalbe G-One Bite 40-622

Ohjaustanko

Alumiini, musta 620mm

Ohjainkannatin

A-Head, alumiini 90mm

Satula

Selle Royal Vivo

Satulaputki

Alumiini 34,9mm

Tunturi eGravel sähköpyörä

3 799 

Osta