Tunturi eForte matalarunkoinen sähköpyörä - Onnipyörä

Tunturi eForte matalarunkoinen sähköpyörä

Kaupunkipyörät

Tunturi

2 999 

Hinta yhteensä
Tuote alkaa olemaan vähissä

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Tunturi eFORTEssa on ergonominen pysty ajoasento, joten hartiat eivät rasitu. Näet myös hyvin muun liikenteen. Siksi se soveltuu erinomaisen hyvin kaupunkiajoon. Matalan runkomallin ansioista pyörän kyytiin nouseminen ja sieltä poistuminen sujuu helposti. eFORTE on varustettu Shimano STEPS -sähkömoottorilla, josta löytyy riittävästi tehoa mäkien nousemiseen tai vastatuuleen ajamiseen. Ohjaustangossa olevaa näyttöä on helppo käyttää, ja avustuksen voi valita kolmesta tehoalueesta: High, Normal ja Eco. Säädettävän ohjainkannattimen avulla voi säätää ajoasentoa joko pystymmäksi tai matalammaksi. Pistosuojatut renkaat estävät rengasrikot. Lisäksi eFORTE on varustettu etu- ja takavaloilla, jotka ottavat virtansa akusta. Yhdellä latauksella voi ajaa enintään 185 km *Sähköavustustila ja kapasiteetti/etäisyys perustuvat Shimanon alkuperäisiin testituloksiin, joissa käytettiin 80 kg painavaa pyöräilijää, joka ajoi 23 km/t tasaisella tiellä. Etu- ja takavalaisin, jotka ottavat virtansa akusta, soittokello, seisontatuki, tavaratelineeseen saa kiinnitettyä pikalukittavan tavarakorin. Suositeltu pyöräilijän pituus: 160 – 180 cm. Paino 24 kg.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Shimano STEPS BT-E6001

Lithium-ion 504 Wh. Korkealaatuinen tavaratelineeseen asennettava litiumioniakku, joka kestää pitkään, jopa 1 000 latauskertaa ilman merkittävää tehonlaskua!

Moottori
Shimano STEPS E5000

Keskimoottori, 36 V, 250 W, 40 Nm. Miltei äänetön, erittäin kevyt ja luotettava sekä kompakti ajoyksikkö, jonka luonnollinen ajotuntuma mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman.

Näyttö
Shimano SC-E6100

Shimanon SC-E6100 LCD-näyttö Bluetooth- ja ANT-yksityisliitännöillä

Tekniset tiedot

Akku

Shimano STEPS BT-E6001

Moottori

Shimano STEPS E5000

Näyttö

Shimano SC-E6100

Runko

Alumiini

Etuhaarukka

Teräs

Vaihdevipu

Shimano Nexus Revoshifter, 5-v

Polkimet

Liukumaton

Jarrut

Jalkajarru, rullajarru edessä

Rengas

Schwalbe Road Cruiser 42-622 pistosuojattu, sivuheijastin

Ohjaustanko

Alumiini 600 mm

Ohjainkannatin

A-Head alumiini, säädettävä

Satula

Selle Royal Wave Gel

Satulaputki

Jousitettu satulatolppa 27,2 mm

Etuvalo

On

Takavalo

On

Tunturi eForte matalarunkoinen sähköpyörä

2 999 

Osta