Tunturi eCity valkoinen matalarunkoinen sähköpyörä - Onnipyörä

Tunturi eCity valkoinen matalarunkoinen sähköpyörä

Kaupunkipyörät

Tunturi

2 399 

Hinta yhteensä

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Shimano STEPS E5000 -moottorilla varustettu Tunturi eCity kaupunkisähköpyörä sopii niin miehille kuin naisillekin, jotka arvostavat matalaa runkomallia, pystyä ajoasentoa sekä laadukkaita osia. Tunturi eCity on käytännöllinen sähköpyörä, jonka kyytiin on helppo nousta ja sähköavustuksen avulla ylämäessä ja vastatuulessa rehkiminen on pelkkä muisto vain. Ajoasento on miellyttävänä pysty, eivätkä hartiat pääse Tunturi eCityn kyydissä rasittumaan. Tämä sähköpyörä soveltuu erinomaisen hyvin kaupunkimatkojen taittamiseen oli kyse lyhyestä tai hiukan pidemmästäkin matkasta. Pyörän on säädettävä ohjainkannatin, jonka ansioista ajoasento on helposti mukautettavissa ajajan mieltymyksiin sopivaksi. Tunturi eCity on varustetultu etu- ja takavaloilla, jotka ottavat virtansa akusta ja pyörässä on asennettuna runkolukko. Täydellä akulla voi ajaa jopa 150km, mutta todelliseen matkaan vaikuttaa käytettävä sähköavustuksen taso, pyöräilijän paino, ajettava maasto sekä vastatuuli. Pyörän runkokoko 50cm (160 – 180cm kuskille).

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Shimano BT-E6000

Lithium-ion 36V, 11,6 Ah / 418 Wh. Korkealaatuinen tavaratelineeseen asennettava litiumioniakku, joka kestää pitkään, jopa 1 000 latauskertaa ilman merkittävää tehonlaskua!

Moottori
Shimano STEPS E5000

Keskimoottori, 36 V, 250 W, 40 Nm. Miltei äänetön, erittäin kevyt ja luotettava sekä kompakti ajoyksikkö, jonka luonnollinen ajotuntuma mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman.

Näyttö
Shimano SC-E6100

Shimano SC-E6100 LCD-näyttö Bluetooth- ja ANT-yksityisliitännöillä. Ohut, ohjaustankoon asennettu helposti luettavissa oleva näyttö, joka näyttää nopeuden, etäisyyden, matkan keston, kellonajan, arvioidun toimintasäteen, akun varaustilan ja paljon muuta.

Tekniset tiedot

Akku

Shimano BT-E6000

Moottori

Shimano STEPS E5000

Näyttö

Shimano SC-E6100

Runko

Alumiini

Etuhaarukka

Teräs

Eturatas

38 hammasta

Vaihteisto

Shimano Nexus 7 napavaihteisto

Vaihdevipu

Shimano Nexus 7 kiertokahva

Polkimet

Non-slip

Jarrut

Jalka- ja rullajarru

Rengas

Mitas Hook 42-622, pistosuojattu, sivuheijastin

Ohjaustanko

Alumiini 600 mm

Ohjainkannatin

A-Head alumiini, säädettävä

Satula

Selle Royal Gel

Satulaputki

Alumiini 27,2 mm

Etuvalo

On

Takavalo

On

Tunturi eCity valkoinen matalarunkoinen sähköpyörä

2 399 

Osta