Tunturi E-Max EP8 FS sähköfatbike - Onnipyörä

Tunturi E-Max EP8 FS sähköfatbike

Fatbiket, Jäykkäperäiset maastopyörät, Maastopyörät

Tunturi

4 499 

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Uudella Tunturi eMax EP8 -sähköpyörällä pääset maastossa kuin maastossa. Leveät (4,8”) renkaat mahdollistavat mukavan ajon lumessa, pehmeällä hiekalla tai vaikka mudassa. Fatbike-sähköpyörät tarjoavat pehmeimmät ja mukavimmat kyydit ja sopivat varusteltuina hyvin jopa työmatkapyöriksi. FS-versiossa on lisäksi etujousitus 100mm joustolla. Enää sinun ei tarvitse kiertää huonoja reittejä kaukaa vaan voit mennä läpi kinosten ja mudan huoletta!

Pyörästä löytyy Sram NX 11-vaihteisto, joka on Suunniteltu Saksassa. Sram NX -vaihteisto on kehitetty erityisesti maastokäyttöön, ja se toimii hyvin niin poluilla kuin myös vaikeimmissakin maastoissa. Vaihteet vaihtuvat tarkasti ja ne on helppo säätää tarpeen tullen. Vaihteisto on valmistettu alumiinista ja se painaa vain 322g. Voimme suositella Sram NX -vaihteistoa niin aloitteleville maastopyöräilijöille, kuin myös hieman vaativimmillekin käyttäjille.

Jarruina on käytetty Shimano MT-400 hydraulisia 2-mäntäisiä levyjarruja. Jarrut ovat napakat, tunnokkaat ja pysäyttävät pyörän nopeasti ja turvallisesti. Soveltuu täydellisesti ympärivuotiseen käyttöön.

Shimano STEPS EP8-moottorin 85Nm:n väännön ansiosta selviät helposti kuinka vaativassa ympäristössä tahansa, ilman että sinun tarvitsee epäillä tehon riittävyyttä mäissä. EP8 tuntuu myös luontaiselta ja intuitiiviselta, joten suuresta väännöstä huolimatta se on helposti hallittavissa ja ajotuntuma säilyy hyvänä. Moottorissa on myös Bluetooth yhteys, jonka kautta voit kustomoida avustustasot mieluisiksi Shimano E-Tube sovelluksella.

Akku on erittäin helppo irrottaa pyörästä ladattavaksi, tai voit myös ladata akun halutessasi suoraan pyörässä. Akun kapasiteetti on 504wh, josta riittää sähköpyörälle ajomatkaa n. 50-120km. Paino 23 kg.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Shimano BT-E8010

Äärimmäisen kestävä, tehokas suuren kapasiteetin litiumioniakku. Lithium-ion 36 V; 14 Ah / 504 Wh, akun kantavuus / latausaika: 2 h 80 %, 4,5 h 0 -> 100 %

Moottori
Shimano Steps DU-EP8

Vaativiin ajo-olosuhteisiin suunnitellussa EP8 moottorissa on 85Nm:n enimmäisvääntömomentti ja tasainen teho joka auttaa pitämään haasteelliset tilanteet hallinnassa, ajotuntuman silti pysyessä luonnollisena.

Näyttö
Shimano SC-EM800

1.4″ (4cm). Avustustasot Boost, Trail, Eco

Tekniset tiedot

Akku

Shimano BT-E8010

Moottori

Shimano Steps DU-EP8

Näyttö

Shimano SC-EM800

Runko

Alumiini

Etuhaarukka

Rockshox Bluto 15 x 150 mm, Air 120 mm

Vaihteisto

Sram NX-11

Vaihdevipu

Sram 11 single click trigger

Polkimet

Alumiini

Jarrut

Shimano MT-410 hydrauliset levyjarrut. Takanapa 12 x 197, 203/180 mm jarrulevyt.

Rengas

Schwalbe Jumbo Jim 26x4.8

Ohjaustanko

Alumiini, musta 720 mm

Ohjainkannatin

A-Head, alumiini 70 mm

Satula

Selle Royal Essenza

Satulaputki

Alumiini 31,6 mm

Tunturi E-Max EP8 FS sähköfatbike

4 499 

Osta