Orbea Vibe H10 EQ sähköpyörä - Onnipyörä

Orbea Vibe H10 EQ sähköpyörä

Retkipyörät

Orbea

4 499 

Hinta yhteensä
Tuote alkaa olemaan vähissä

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Vibe huokuu hienostuneisuutta ja tyyliä – sulavalinjainen, hauska, luotettava epyörä, joka toimii monenlaisilla päällysteillä ja käyttötarkoituksissa. Vibe on uskomattoman kevyt ja tarjoaa todella hyvän ajotuntuman. Takanapamoottori, integroitu akku ja elektroniikka on kuin luotu nopeatempoiseen kaupunkielämään. INTEGROIDUT VALOT: Täysin integroidut valot on yksi lisä joka helpottaa arkeasi pyörän päällä. Vibe on turvallisempi ja helpompi integroitujen valojen ansiosta. Ne luovaa turvaa päivisin ja iltaisin ajaessa. IWOC TRIO: Viben sähkösysteemiä kontroilloidaan tyylikkästä IWOC tanko kontrollerista. Kontrolleri on helposti ja aina käytettävissä. ON, OFF ja valojen katkaisin: Tehon säätö, valot ilmoittavat käytetystä tehosta, pieni ja kompakti. INTEGROITU AKKU: Akku on yksi silmäänpistävimmistä asioista sähköpyörissä. Ebikemotion järjestelmässä on tehty kaikki mahdollinen, jotta akusta on saatu mahdollisimman kevyt ja huomaamaton. Viben “enough energy” konsepti tarjoaa sinulle riittävästi akkukapasiteettia (248 Wh), mutta ei liikaa. Tällä tavalla pyörässä ei tarvitse olla isoa, suurta akkua, joka täytyy irroittaa pyörästä. Vibella on uskomattoman helppo ajaa myös ilman avustusta! PAS SENSORI: Viben hyvin balanssissa oleva luonnollinen avustus on saatu aikaan PAS-sensorilla. Takapakan lukkorengas on vaihdettu PAS-magneettisensoriin, joka monitoroi pyöritystäsi ja mukauttaa tehon tarpeen. 40 pulssia sekunnissa. Magneettinen lukkorengas. Oma algoritmi ja elektroniikka. ICR PLUS: Sisäiset vaijerin viennit (Internal Cable Routing) on viety parasta mahdollista reittiä pitkin – stemmin alta emäputken läpi. Vaijerit eivät hankaa tai rätise. Orbean stemmin spacerit ovat tyylikkäät, helpot säätää ja aerodynaamiset. Lisätarvikkeet: POLKIMET: VP-537 musta, TAKAKANNATIN: Orbea Vibe takatavarateline (max: 15kg), TELINEEN TARVIKKEET: OC, Kantolaukku, reppu muunnettavissa sisäisellä tietokonelaukulla. 15l, vedenpitävä, heijastava, LOKASUOJA: CURANA Apollo 55mm, ETUVALO: Etuvalo, pääputkessa, COB Led, päällä/pois, 60 lumenia, ECE50, ETUVALO: Lezyne Ebike POWER STVZO PRO E115 käänteinen asento kaukosäätimellä 310 lumenia, TAKAVALO: Lezyne FENDER STVZO, PIKATELINE: Ursus Mooi R90 takaseos säädettävä, SOITTOKELLO: Knog OI Classic.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Mahle

36 V / 6.9 A 248 Wh ANT+

Moottori
Mahle

moottorin napa X35 Plus 25 km/h

Näyttö
Ebikemotion iWoc TRIO

OC monochrome ANT+ LEV

Tekniset tiedot

Akku

Mahle

Moottori

Mahle

Näyttö

Ebikemotion iWoc TRIO

Runko

Orbea Vibe Top Bar Hydro 6061 Hydroformoitu Alumiini, 2021

Etuhaarukka

Orbea Vibe carbon fork, full carbon, 1-1/5, 700x45 maximun tire, flat mount disc mount, Thrue Axle12x100mm

Ketju

KMC X12

Vaihteisto

Shimano XT M8100 SGS Shadow Plus

Vaihdevipu

Shimano Deore M6100

Polkimet

VP-537

Jarrut

Magura MT5 E-STOP Hydraulic Disc Easy Route Connection

Rengas

Kenda K1052 700x45C Reflective type TLR

Ohjaustanko

Alloy 31.8mm 12mm Rise 700mm

Ohjainkannatin

OC1 31.8mm interface -6º

Satula

Brooks Cambium C15 283x140

Satulaputki

Alloy 27.2 Offset 20

Etuvalo

Runkoputkessa: COB Led, On/Off, 60 Lumen, ECE50. Lisävalo: Lezyne Ebike POWER STVZO PRO E115 inverted position with remote 310 lumens

Takavalo

Lezyne FENDER STVZO

Orbea Vibe H10 EQ sähköpyörä

4 499 

Osta