Madison Atlantis sähköpyörä - Onnipyörä

Madison Atlantis sähköpyörä

Kaupunkipyörät

Madison

2 699 

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Kotimainen kaupunkisähköpyörä joka on hydroformatun alumiinirunkonsa ansiosta erittäin kevyt ja jämäkkä. Rentoa ajoasentoa on helppo säätää omaan ajotyyliin parhaiten sopivaksi. Atlantiksessa on Shimano Nexus 7- vaihteisto jalkajarrulla sekä hydraulinen Shimano MT200 -levyjarru edessä. Steps E5000 on kompakti, erittäin kevyt ja luotettava sähköavustusjärjestelmä 40Nm väännöllä. Steps E5000 -näyttö on selkeä ja helppokäyttöinen. Laadukas Shimanon 418 Wh akku on helppo irrottaa ja se on uskomattoman pitkäikäinen; Yli 1000 latauskertaa ilman merkittävää latauskapasiteetin häviötä. Pistosuojatut CST Otis -renkaat, lokasuojat, Atran Velo -tavarateline, säädettävä seisontatuki, soittokello sekä heijastimet kuuluvat vakiovarusteisiin.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Shimano BT-E6000

Lithium-ion 36V, 11,6 Ah / 418 Wh. Korkealaatuinen tavaratelineeseen asennettava litiumioniakku, joka kestää pitkään, jopa 1 000 latauskertaa ilman merkittävää tehonlaskua!

Moottori
Shimano STEPS E5000

Keskimoottori, 36 V, 250 W, 40 Nm. Miltei äänetön, erittäin kevyt ja luotettava sekä kompakti ajoyksikkö, jonka luonnollinen ajotuntuma mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman.

Näyttö
Shimano SC-E5000

Selkeä ja kompakti näyttö jossa helposti käytettävissä olevat avustustasojen kytkimet

Tekniset tiedot

Akku

Shimano BT-E6000

Moottori

Shimano STEPS E5000

Näyttö

Shimano SC-E5000

Runko

Alumiini 6061

Vaihteisto

Shimano Nexus 7 napavaihteisto

Vaihdevipu

Shimano Nexus 7, kiertokahva

Jarrut

Takana jalkajarru, edessä Shimano BR-MT200 hydraulinen levyjarru​

Rengas

CST Otis pistosuojattu 47-622

Ohjaustanko

MDN 620mm alumiini

Ohjainkannatin

MDN 90 mm sääd. 31,8mm

Satula

Selle Royal Sfera​

Etuvalo

AXA compactline/blueline

Madison Atlantis sähköpyörä

2 699 

Osta