Helkama e-Jopo 3v 24" musta sähköpyörä - Onnipyörä

Helkama e-Jopo 3v 24″ musta sähköpyörä

Kaupunkipyörät

Helkama

1 999 

Helkama e-Jopo on klassikoiden klassikko ja jokaisen sähköpolkupyörä! Shimanon luotettava sähköjärjestelmä tuo 3-vaihteisella Helkama e-Jopo kaupunkisähköpyörällä kruisailuun mukavasti lisävirtaa ja tämän klassikkopyörän sähköversio onkin urbaaniin ja huolettomaan elämäntyyliin täydellinen valinta. Pyörä soveltuu monipuolisten säätöjensä ansiosta erinomaisesti myös koko perheen menopeliksi.

Mikäli olet etsimässä isellesi napavaihteella varustettua, matalarunkoista ja jalkajarrullista sähköpyörää rentoon kaupunkiajeluun, on Helkama e-Jopo sinun valintasi!

Helkama e-Jopo sähköpyörä on valmiiksi ajoon varusteltu lokasuojilla, runkolukolla, seisontatuella sekä Herrmansin etu- ja takavaloilla. Pyörä painaa noin 24kg ja kuskin suosituspituus 136-190 cm.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Shimano BT-E6000

Lithium-ion 36V, 11,6 Ah / 418 Wh. Korkealaatuinen tavaratelineeseen asennettava litiumioniakku, joka kestää pitkään, jopa 1 000 latauskertaa ilman merkittävää tehonlaskua!

Moottori
Shimano STEPS E5000

Keskimoottori, 36 V, 250 W, 40 Nm. Miltei äänetön, erittäin kevyt ja luotettava sekä kompakti ajoyksikkö, jonka luonnollinen ajotuntuma mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman.

Näyttö
Shimano SC-E5000

Selkeä ja kompakti näyttö jossa helposti käytettävissä olevat avustustasojen kytkimet

Tekniset tiedot

Akku

Shimano BT-E6000

Moottori

Shimano STEPS E5000

Näyttö

Shimano SC-E5000

Runko

Teräs

Etuhaarukka

Teräs

Ketju

KMC

Vaihteisto

Shimano Nexus 3 napavaihde

Vaihdevipu

Shimano Nexus 3 kiertokahva

Jarrut

Edessä V-jarru, jarrukahva Tektro, takana jalkajarru

Rengas

jopo Schwalbe Road Cruiser

Ohjaustanko

Alulook 25,4/620 mm

Ohjainkannatin

Kiinteä 40 mm

Satula

Selle Royal Jopo logo

Satulaputki

Kiinteä 27,2×350 mm

Etuvalo

Herrmans MR GO e-bike E6-12v

Takavalo

Herrmans H-Cargo e-bike

Helkama e-Jopo 3v 24″ musta sähköpyörä

1 999 

Osta