Helkama e-Aino 7V 26" matalarunkoinen sähköpyörä - Onnipyörä

Helkama e-Aino 7V 26″ matalarunkoinen sähköpyörä

Kaupunkipyörät

Helkama

2 699 

Hinta yhteensä

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Helkaman klassikkopyörä sähköllä! E-Aino on taatusti yksi mukavimmista jalkajarrullisista sähköpyöristä rentoon kaupunkiajeluun. Made in Hanko!

Leveät renkaat ja mukava ajoasento, sekä luotettava ja helppokäyttöinen Shimano Steps järjestelmä. Se on kaikki mitä tarvitset huolettomaan kaupunkiajeluun sähköllä. Shimanon E5000 moottori avustaa matkantekoa 40Nm väännöllä. Miltei äänetön ja kompakti, momentintunnistimella varustettu ajoyksikkö tarjoaa luonnollisen ajotuntuman ja mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn. 11,6Ah 418Wh akusta riittää virtaa pidemmillekin kauppareissuille.

Helppolukuisesta SC-E5000 näytöstä näet mm. avustustason, nopeuden, matkan sekä akun lataustason. Näyttö (koko 3,5cm) toimii samalla myös valintakytkimenä, jonka avulla säädät kolmea eri avustustasoa (ECO, NORMAL, HIGH) ylös- tai alaspäin ja kytket valot päälle. Lisäksi valittavissa on walk assist-tila pyörän talutustilanteisiin, jolloin moottori tarjoaa pienen mutta riittävän avustuksen esimerkiksi ylämäkeen pyörää talutettaessa.

Shimanon seisemän vaihdetta, jalkajarru, Herrmansin LED-valot edessä ja takana sekä tukeva etukori, hameverkkosuoja ja runkolukko. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tehokas ja helppohoitoinen HR-rumpujarru edessä. Tavarateline on yhteensopiva AtranVeloSystem (AVS) korien ja laukkujen kanssa, joten tarvittaessa voit hankkia ja asentaa korin myös taakse tavaroiden kuljettamista varten.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Shimano BT-E6000

Lithium-ion 36V, 11,6 Ah / 418 Wh. Korkealaatuinen tavaratelineeseen asennettava litiumioniakku, joka kestää pitkään, jopa 1 000 latauskertaa ilman merkittävää tehonlaskua!

Moottori
Shimano STEPS E5000

Keskimoottori, 36 V, 250 W, 40 Nm. Miltei äänetön, erittäin kevyt ja luotettava sekä kompakti ajoyksikkö, jonka luonnollinen ajotuntuma mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman.

Näyttö
Shimano SC-E5000

Selkeä ja kompakti näyttö jossa helposti käytettävissä olevat avustustasojen kytkimet

Tekniset tiedot

Akku

Shimano BT-E6000

Moottori

Shimano STEPS E5000

Näyttö

Shimano SC-E5000

Runko

Teräs

Etuhaarukka

Kiinteä, teräs

Vaihteisto

Shimano Nexus 7 napavaihteisto

Vaihdevipu

Shimano Nexus 7 kiertokahva

Jarrut

Edessä rumpujarru, takana jalkajarru

Rengas

26" Rubena Walrus musta/beige

Ohjaustanko

Teräs 25,4/625 mm

Ohjainkannatin

Kiinteä 40 mm

Satula

Selle Royal 5015DEC musta

Satulaputki

Kiinteä 27,2×300 mm musta

Etuvalo

Herrmans MR GO e-bike

Takavalo

Herrmans H-Trace e-bike

Helkama e-Aino 7V 26″ matalarunkoinen sähköpyörä

2 699 

Osta