Helkama CX 10v matalarunkoinen sähköpyörä - Onnipyörä

Helkama CX 10v matalarunkoinen sähköpyörä

Retkipyörät

Helkama

3 999 

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Helkama CX on oiva valinta sinulle, joka etsit luotettavaa matalarunkoista sähköpyörää kaveriksi työmatkoille, arkeen, kaupunkiin tai maastoon. Pyörän leveät 27,5” renkaat tuovat polkemiseen vakautta niin hiekkateillä, poluilla kuin lumella ja tehokas moottori tarjoaa tehokkaan sekä sujuvan avustuksen matkantekoon. Sähkömoottori avustaa jopa 85 Nm:n väännöllä jyrkimpiinkin nousuihin ja tyylikkäästi integroitu 504 Wh:n Shimano akku mahdollistaa pitkät ja nautinnolliset pyöräilyretket ja -seikkailut. Pyörässä lisäksi Suntourin laadukas ilmakeula.

Shimanon SC-EN610-värinäytöstä seuraat matkanteon tietoja näppärästi. Ajotietokone näyttää nopeuden, etäisyyden, matkan keston, ajan, vaihteet, arvioidun toimintamatkan sekä akun varaustilan. Ohjaustangossa sijaitsevassa valintakytkimessä on kaksi suurta ja selkeää painiketta, joista vaihdat kolmen eri avustustason välillä.

Helkama CX on vakiovarusteiltaan varsin kattava menopeli ja varusteltavissa vieläkin monikäyttöisemmäksi pidemmille ajomatkoille. Lisävarusteiksi on mahdollista erikseen hankkia muun muassa etuteline, etu- ja takakori sekä takakorin laukku.

Pyörän paino 28kg.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
Shimano BT-EN805-L 504Wh

Suurikapasiteettinen runkoon integroitu akku on ihanteellinen niille, jotka haluavat ajaa pidempään latausten välillä. Kompakti muotoilu ja matala painopiste luonnollisemman ajokokemuksen takaamiseksi.

Moottori
Shimano Steps EP6

EP6-ajoyksikkö antaa EP8-tasoista sähköpyörän suorituskykyä edullisempaan hintaan ja tuottaa edelleen 85 Nm:n vääntömomentin, joka tuottaa tasaisen, intuitiivisen ja luonnollisen ajotuntuman.

Näyttö
Shimano SC-EN610

Suuri 2,8″ LCD-värinäyttö city- ja trekkingpyöriin. Selkeästä näytöstä näet nopeasti pyöräsi tärkeimmät tiedot. E-TUBE PROJECT -sovellus mahdollistaa neljä mukautettavaa ajotietonäyttöä.

Tekniset tiedot

Akku

Shimano BT-EN805-L 504Wh

Moottori

Shimano Steps EP6

Näyttö

Shimano SC-EN610

Runko

Alumiini

Etuhaarukka

Suntour XCR32, Travel: 80mm

Ketju

Shimano CN-LG500

Vaihteisto

Shimano U6020- CUES 10

Vaihdevipu

Shimano SL-U6000-10

Jarrut

Shimano MT410 hydraulinen levyjarru; edessä 160mm 180mm takana

Rengas

Schwalbe Johnny Watts

Ohjaustanko

Ergotec Lady Town 31.8/ 640mm

Ohjainkannatin

Ergotec Sepia XL, alumiini, säädettävä 100mm

Satula

Selle Royal Essenza Athletic

Satulaputki

30.9/ 350mm

Etuvalo

Herrmans MR8 e-bike E 6-12v

Takavalo

Herrmans H-Cargo

Helkama CX 10v matalarunkoinen sähköpyörä

3 999 

Osta