Crescent Elmer pitkäperä sähköpyörä - Onnipyörä

Crescent Elmer pitkäperä sähköpyörä

Muut pyörät

Crescent

3 799 

Myymäläsaatavuus

Valitse myymälä

Kaipaamasi arjen sankari on nyt täällä. Crescentin sähköpyöräperheen uusimmalla lisäyksellä Elmerillä ratkaiset arjen kuljetustarpeet. Tätä täysin uudenlaista perhepyörää luotaessa kaikki pienimmätkin yksityiskohdat on otettu huomioo. Elmer on tyylikäs, turvallinen ja erittäin mukava, jolla kuljet työmatkat, kuljetat lapset eskariin ja harrastuksiin tai käyt kaupassa. AVS tavaratelineeseen kiinnität korit ja kassit helposti yhdellä napsautuksella ja pyörän erikoissuunniteltuun pitkään takatavaratelineeseen mahtuu laukun tai korin lisäksi myös lastenistuin. Etutavaratelineeseen sisältyy irroitettava AVS -kori.

Lisävarusteita voit valita esimerkiksi Spectra Pronto -sarjasta. Tupla seisontatuki pitää pyörän tukevasti pystyssä lastauksen ajan. Elmerin kokonaiskuorma voi olla jopa 180 kg. Raskaasti kuormitettunakin jarrutat turvallisesti jalkajarrulla ja oikein mitoitetun hydraulisen etujarrun ansiosta. Pohjoismaisen minimalistisen muotoilun ja maksimaalisen mukavuuden yhdistämiseksi Elmer on varustettu korkealaatuisella monoshock-haarukalla, jäykällä haarukalla, jossa on 32 mm:n vaimennus yläosassa. Yhdessä 60 mm:n renkaiden kanssa 27,5″ vanteilla se tarjoaa mukavan ajokokemuksen. Premium-renkaissa on pistosuojaus ja monipuolinen kuviointi soralle ja asfaltille. Mukavat kädensijat ja vedenpitävä satula elastomeerilla tekevät pitemmistäkin matkoista mukavia. Rungon ainutlaatuinen muotoilu tarjoaa lisätilaa ja vakautta, ja keskimoottori mahdollistaa matalan painopisteen. Shimanon vahvassa E6110-moottorissa on vääntöä 60 Nm ja se avustaa kolmessa avustustilassa 25 km/h nopeuteen. Shimano Nexus 5 huippulaadukas vaihdejärjestelmä on mukautettu erityisesti sähköpyörän ylimääräisiin rasituksiin. 417 wh akku on integroitu siististi runkoon, kuten myös ohjaustangon johdot. Voit ladata akun joko pyörässä kiinni olevana tai irrallisena. Shimanon E6100-näyttö ohjaustangossa antaa sinulle tarvitsemasi tiedot nopeudesta, akun latauksesta ja avustustilasta. Aktivoi kävelyavustin näppäimistöstä, jos tarvitset lisäapua pyörän tauttamiseen. Näytön voit irroittaa ja ottaa mukaan taskuusi tai laukkuun. Arjen sankari on varustettu joka säällä. Pitkät lokasuojat, jotka suojaavat pyörää, sinua ja muita pyöräilijöitä kuralta ja lialta. Parhaan näkyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi Elmer on varustettu laadukkaalla Herrmansin valaistuksella, takajarruvaloilla, heijastimilla, heijastavilla yksityiskohdilla korissa ja heijastinsivurenkailla. Pyörässä on runkolukko yhden avaimen ratkaisulla, mikä tarkoittaa, että sinulla on sama avain runkoon ja akkuun.

Kaikki myymämme sähköpyörät ovat ammattilaisen toimesta koottuja, luovutustarkastettuja ja koeajettuja. Tuotekuvat ovat viitteellisiä, eikä toimitettava pyörä välttämättä vastaa kaikkien osien osalta tuotekuvaa. Tuotteen saatavuus saattaa vaihdella. Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin värien, materiaalien, komponenttien, teknisten tietojen ja mallien osalta. Valmiusaste, komponentit ja tekniset tiedot saattavat vaihdella eri tuotantoerien kohdalla.

Akku
E-going 418Wh, 11,6Ah

Toimintasäde yhdella latauksella jopa 100 km

Moottori
Shimano STEPS E6110

Tehokas ja kevyt keskimoottori, joka mahdollistaa optimaalisen voimansiirron mahdollisimman pitkää ja mukavaa ajoa varten.

Näyttö
Shimano SC-E6100

Shimano SC-E6100 LCD-näyttö Bluetooth- ja ANT-yksityisliitännöillä. Ohut, ohjaustankoon asennettu helposti luettavissa oleva näyttö, joka näyttää nopeuden, etäisyyden, matkan keston, kellonajan, arvioidun toimintasäteen, akun varaustilan ja paljon muuta.

Tekniset tiedot

Akku

E-going 418Wh, 11,6Ah

Moottori

Shimano STEPS E6110

Näyttö

Shimano SC-E6100

Runko

Alumiini

Etuhaarukka

Monoshock, joustomatka: 32 mm

Eturatas

38 hammasta

Ketju

KMC RB Z610HXRB

Vaihteisto

Shimano Nexus 5 napavaihteisto

Vaihdevipu

Shimano Nexus 5 kiertokahva

Polkimet

Spectra, alumiini, antislip

Jarrut

Edessä Shimano BR-MT201-nestelevyjarru. Takana Shimano-jalkajarru

Rengas

Spectra Pergo premium reflex 60-584 (27,5 X 2,4), mustat

Ohjaustanko

Alumiini, City, leveys 680 mm, musta

Ohjainkannatin

Alumiini, musta

Satula

Spectra Fluito, vaimentava elastomeeri.

Satulaputki

TEC Obvius Alumiini 31,6 x350

Etuvalo

Herrmans MR4 LED 100-120 lumen

Takavalo

Spectra LED jarruvalolla

Crescent Elmer pitkäperä sähköpyörä

3 799 

Osta