Palvelut - Onnipyörä

Palvelut

Sähköpyörien myynti

Palvelemme laadukkaasti ja iloisesti joka päivä. Yhdessä löydämme varmasti juuri sinulle oikean ratkaisun. Löydämme varmasti myös ratkaisut isommille kokonaisuuksille esim. yrityksille.

Meillä voi maksaa helposti useilla eri maksutavoilla. Myös osamaksu onnistuu seuraavilla tavoilla: Resurs Bank osamaksulla, Nordean joustoluotolla tai Tuohella.

onnipyora_myymala
onnipyora_tyosuhdepyorat

Työsuhdepyörät

Vuoden 2021 alusta työnantajalla on mahdollisuus tarjota työntekijälle sähköavusteinen polkupyörä verovapaana työsuhde-etuna. Palkan päälle tai palkasta kustannukset pois, ihan miten työnantajana haluat - työsuhdesähköpyörä on verovapaa luontoisetu aina 1200 euroon saakka joka ikinen vuosi.

Sähköpyörien huolto

Helli ja huolehdi sähköpolkupyörääsi säännöllisesti, pidä puhtaana ja tuo välillä meidän huollettavaksemme. Säännöllinen huolenpito lisää kuluvien osien käyttöikää huomattavasti, ja siten sähköpolkupyörän arvo säilyy paremmin - eikä yhteinen matkanne pääty ensimmäisiin mutkiin.

Huollamme myös sähköttömät pyörät ja sähköscootit!

onnipyora_huolto2
polkupyoranrengas

Sähköpyörien varaosat

Huollamme hellin käsin sähköpolkupyöräsi sekä huolehdimme ajantasaisesta ohjelmistosta kunkin komponentin osalta. Näyttö, moottori sekä avustinyksikkö - kaikki sähköpolkupyörien varaosat löydät meiltä.

Vuokraa sähköpyörä

Jos oman sähköpolkupyörän ostaminen vielä mietityttää tai olet muuten vain utelias kokeilemaan millaiset kyydit sähköpyörä tarjoaa, voit vuokrata meiltä tarpeisiisi sopivan sähköpolkupyörän muutaman tunnin koeajolle tai useamman päivän pyöräretkelle. Vuokraamme myös sähköpyörien lisäakkuja ja kuljetustelineitä.

gocycle_ylatausta

Edustamamme merkit