Gocycle - Sähköpyörät - Lucky e-bike Turku

Gocycle GX sähköpyörä – unisex taittopyörä

Gocycle GX – uskomatoman nopea, todella helppokäyttöinen ja varmatoiminen taittosähköpyörä Englannista. Gocycle sopii erinomaisesti koko perheen tai yrityksen käyttöön, pyörä on aina siisti suojattujen osien ansiosta ja sen käyttö on aivan uskomattoman helppoa. Erinomaisen matalan painopisteenkin ansiosta Gocycle on paljon parempi ajaa ja hallita kuin monet muut pyörät, sen nopeus ja ajamisen helppous yllättänee myös sinut.

Gocycle GX taitettava sähköpyörä

Gocyclen mission on selvä – tehdä maailman paras urbaani sähköpyörä.

Missio alkoi jo vuonna 2002 jolloin entinen F1 McLaren Cars Limited suunnittelija-insinööri Richard Thorpe perusti oman yrityksesnä,  Karbon Kinetics, toteuttaakseen unelmansa  kaksirenkaisesta unelmasta. 25 vuoden kokemus kovatasoisessa moottoriurheilussa ja kevyiden sähkökäyttöisten kulkuneuvojen parissa on tuonut roimasti kokemusta suunitteluun. Tänä päivänä, 17 vuotta myöhemmin, Gocycle on ympäri maailman tunnettu innovatiivisista, tyylikkäistä, täysin omaa luokkaansa olevista sähköpyöristä (jotka vielä bonuksena valmistetaan käsin Euroopassa)

GOCYCLE GX

GOCYCLE GX on kerrassaan huikea sähköpyörä erinomaisilla herkuilla. Se on erittäin nopea polkupyöränä ilman sähköäkin, kevyt polkea ja käsitellä, täynnä uusinta ja ainutlaatuista tekniikkaa. Gocycle Lockshock™ 25mm takajousitus on erinomainen lisä kaupungissa, paksut 20-tuumaiset renkaat huikealla pidolla on tehty nimenomaan kovaan kaupunkiajoon.

GX:n kevyt alumiinirunko, magnesium-osat, erittäin kehittynyt ja helppokäyttöinen appi ovat omaa luokkaansa muihin verrattuna. Lisäksi GX mallin helppokäyttöinen taitto-ominaisuus tuo huikean määrän lisää käyttömahdollisuuksia verrattuna tavallisiin sähköpyöriin. Pyörän kaikki osat pysyvät aina siistinä – kuten sinäkin- mainion ja palkitun designin ansiosta. Ketjut ja koko voimansiirto ovat täysin suojassa ja mainiot hydrauliset levyjarrut on myös suojattu.

GX-malli on ensimmäinen Gocyclen malleista jossa on taitto-ominaisuus. Tämä onkin suunniteltu- kuten koko Gocycle aina- todellisen asiantuntijatiimin tinkimättömällä laadulla. Pyörän voi taittaa helposti pieneksi sekunneissa, jolloin saat sen pieneen tilaan kätevästi- mukaan minne menetkin. Taitettuna renkaat ovat vierekkäin joten GX mallia on uskomattoman helppo ja kevyt työntää edellä tai vetää perässä. Lisäksi taitettuna GX pysyy pystyssä hienosti Y-jalan avulla, pyörä ei kaatuile ja sen osat pysyvät aina siistinä. Taittuvat polkimet ovat mainio lisä.

Gocycle on sähköpyöräksi todella helppokäyttöinen. Oikeastaan helppojen alkuasetusten jälkeen riittää kun muistat ladata akun tarpeen mukaan, voit vain keskittyä ajamiseen. Akun varauskapasiteetti näkyy aina ohjaustangossa, kaiken muun saat esiin puhelimestasi jälkeenkin päin. Voit myös kiinnittää puhelimesi ohjaustankoon mukana tulevilla lenkeillä, niin puhelimesi toimii mainiona näyttönä. Gocyclen oma appi on todella helppokäyttöinen, voit asettaa pyöräsi säädöt valmiilla asetuksella sekä säätää avustuksen kuten haluat. Gocyclen insinöörit kuten myös me, olemme aina apunasi mikäli tarvitset pyörääsi lisä-säätöjä tms. Bonuksena Gocycle ei ole varkaiden suosiossa, apin avulla sähkötoiminnot saadaan pois päältä etänä!

gocycle_hero

Ominaisuudet

RUNKO

Hydro-formattu 6061 T6 alumiini eturunko yhdistettynä ruiskuvalettuun magnesiumista valmistettuun ja patentoituun Cleandrive voimansiirtoyksikköön.  Unisex, Universal Vgonomic™
Helposti ja nopeasti kokoontaitettava runko ja ohjaustanko

HAARUKKA

Gocycle, yksipuoleinen , 6061 T6 alumiini, fixed
Taitettava ohjainkannatin

MOOTTORI

Gocycle valmistama etumoottori ohjainyksiköllä 250 W EU, 500 W, poljintunnisteinen
Kontrolleri -Gocycle.
Traction control – luistonestojärjestelmä. Lopettaa vedon jos renkaat pyörivät eri aikaan – ihan kuten autoissa

AKKU

Nopeasti ja helposti irrotettava lithium-ion, 13.7Ah, 22V, n. 300 Wh
Lataus 7 h (4 h pikalaturilla, lisävaruste)

OHJAUS

GocycleConnect® Appi langattomalla Bluetooth® -yhteydellä – erinomaisen helppokäyttöinen appi
Eri avustusvaihtoehtoja – City, Eco, On-Demand, Custom.  Useita vaihtoehtoja, ohjelmoitavissa tarpeesi mukaan GocycleConnect™ App kautta.
Akun varaustilanteen näyttö integroitu ohjaustankoon.

AJOMATKA

Noin 65 km riippuen asetuksista – Gocycle on todella nopea ja kevyt ajaa ilman sähköäkin

RENKAAT

20″ tuumaiset, Gocycle All Weather grip, Vanteet PitstopWheel®, Magnesiumia, nopealla 6-rpulttisella keskikiinnityksellä, Gloss Black väri

VAIHTEIDEN VÄLITYKSET

1st=3.1 m, 2nd=4.3 m, 3rd=5.8 m

AKSELIVÄLI

1065mm

TAKAJOUSITUS

Gocycle Lockshock™ 25mm

SATULA

Velo Sport

SATULATOLPPA

34,9 mm, alumiinia

POLKIMET

Gocycle, taitettavat

KÄDENSIJAT

Gocycle Sport Ergo ergonomiset

JARRUT

Levyjarrut, suojatut

RUNKOVÄRIT

White, Electric Blue, Matt Black; Cleandrive: Gloss Black, Electric Blue, Matt Black

KOKO TAITETTUNA

  • Seisontatuki alhaalla: 830mm x 390mm x 750mm taittopolkimet taitettuna
  • Seisontatuki ylhäällä: 880mm x 390mm x 615mm taittopolkimet taitettuna

PAINO

Noin 17,8 kg

MAKSIMI KAPASITEETTI

115 kg kuljettaja varusteineen kaikkineen

Onnipyörä Oy
Viilarinkatu 1
20320 Turku

Aukioloajat
ma-pe 10 - 18
la 10 - 15

sahkopyorakauppias_tomikotiranta

Sähköpyöräkaup­pias
Tomi Kotiranta
044 096 1161
tomi@onnipyora.fi

sahkopyorakauppias_mikasevon

Sähköpyöräkaup­pias
Mika Sevón
050 404 1040
mika@onnipyora.fi

Huolto
Jouni Numminen
0500 521 866
huolto@onnipyora.fi

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.